Nieuwe internationale uitgave toont het innovatieve karakter van Antwerpen

Cover Innovate Antwerp

Heb je al vaak van innovaties in Antwerpen gehoord, maar heb je nood aan een totaalbeeld? Zet dan Innovate Antwerp op je leeslijst voor deze zomer. In dit luxueuze koffietafelboek ontdek je het volledige innovatielandschap van Antwerpen aan de hand van interviews, portretten en reportages. Dankzij het digitale luik geniet je ook online van dit unieke boek.

Innovatielandschap in Antwerpen

Ben je geboeid door innovatie en heb je zelf plannen om te innoveren in Antwerpen? Of ben je als ondernemer gewoon trots op het innovatielandschap in Antwerpen? Dan is Innovate Antwerp een must-read voor jou. Het interactieve boek bundelt ondernemingen die inzetten op vernieuwing in de brede zin van het woord.

Spelers die het voortouw nemen in de economie van morgen

Innovate Antwerp is een publicatiereeks van The Global Village, uitgever van multimediale naslagwerken over innovatieve ecosystemen wereldwijd. De editie over Antwerpen is het eerste boek over een regio in de Europese unie.

De publicatie zoomt in op spelers die het voortouw nemen in de economie van morgen. Van schone technologie en duurzame chemie tot digitale toepassingen, e-health en creatieve sectoren. Met interactieve opties zoals QR-codes, augmented reality-video’s en een onlineplatform leeft dit boek verder online.

Bekijk alvast hoe stad Antwerpen zich voorstelt in het boek:

 

Met steun van het Antwerpse stadsmarketingfonds

Het boek kwam tot stand met de steun van het Antwerpse stadsmarketingfonds, dat bijdraagt aan de internationale positionering van de Scheldestad. Tussen 2013 en 2018 verdubbelde het aantal start-ups, en het kapitaal dat starters ophaalden is verviervoudigd. Antwerpen zet alles op scherp om de stad tegen 2025 in de top 10 van Europese scale-upsteden te krijgen. En dat mag de wereld weten.   

Lees de digitale versie van het boek op: https://innovationsoftheworld.com/ecosystems/antwerp-belgium.

Een boek bestellen?

Wil je graag een fysiek exemplaar om mee te nemen op die welverdiende vakantie? Die kan je bestellen bij de uitgeverij (85 euro + 6% BTW + verzendkosten): Mail naar Freddy Arnauts, Publishing Partner Innovations of the World via freddy@globalvillage.world

 

Deel deze pagina: