Nieuwe open call imec.istart

Nog tot 1 oktober staat de call voor het imec.istart Business Incubation Program open. Dit programma biedt (toekomstige) ondernemers in de tech industrie startup coaching, voorzieningen en financiële ondersteuning. 

Het imec.istart Business Incubation Program is specifiek ontworpen om startende ondernemers te helpen in het opstarten van hun tech bedrijf. Gedurende een periode van 6 tot 18 maanden levert imec financiële middelen, coaching en training, afhankelijk van uw specifieke noden. Het programma legt de focus op startup-projecten met een zekere technologische inventiviteit en met het potentieel en de ambitie om uit te groeien tot een 'born global' bedrijf. De speerpunten van het programma liggen op de business development (ontwikkeling, validatie en implementatie van een business plan, martkanalyse, klantencontacten op beurzen, marketing en sales activiteiten, ...). 

Om in aanmerking te komen voor het programma is een zeker vorm van proof-of-concept of prototype van het product of technologie nodig. Bij het indienen hoeft uw startup nog niet opgestart te zijn, maar als u geselecteerd wordt moet uw bedrijf geregistreerd zijn. 

Voldoet u aan de bovenstaande criteria? Dien dan u projectvoorstel in via onderstaande link.

Lees alles over de imec.istart call

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: