Ontwerp een concept voor een pop-up business center

Flanders Investment & Trade (FIT) is op zoek naar een nieuw concept voor een multi-inzetbaar ‘pop-up business center’. Hiervoor lanceren ze een ontwerpwedstrijd die open staat voor alle creatievelingen. De wedstrijd verloopt in 2 rondes. De eindwinnaar wordt bekendgemaakt op 3 december 2014.

Werk een concept uit voor een Pop-up Business Center dat:

  • Vlaanderen in het buitenland toont als een innovatieve, technologische, creatieve, flexibele en veelzijdige regio waar het aangenaam is om leven en zakendoen
  • geschikt is om mee te nemen naar economische zendingen, roadshows en andere internationale netwerkevents. De mobiele module moet bijgevolg snel en eenvoudig op te bouwen en te transporteren zijn
  • qua look & feel past in het nieuwe Vlaamse merkbeleid

Hoe deelnemen

Tot maandag 8 september 2014 kan u uw concept indienen bij FIT. 
Uit de kandidaturen worden 3 tot 5 laureaten genomineerd. Elke laureaat wint 2000 euro en mag doorgaan naar de 2de ronde. In die 2de ronde verfijnen de laureaten hun concept en werken het uit in een aantal praktische toepassingen. Dit kan tot woensdag 12 november 2014.
Vervolgens kan de kandidaat zijn of haar concept aan een vakjury voorstellen. Op woensdag 3 december wordt beslist wie de wedstrijd wint. De winnaar wint 5000 euro.

Meer info

Meer info over de wedstrijd leest u op de website van het FIT. Met extra vragen kan u terecht bij wedstrijdpopup@fitagency.be.

Thema's: 
Deel deze pagina: