Open Call: Uw bedrijf in The Beacon?

Wil u mee deel uitmaken van The Beacon, een business en innovatiehub met kantoren voor spelers in het Internet of Things (IoT)? De call voor kantoorruimte in The Beacon is nu open. Indienen kan tot 24 juni.

The Beacon, in het voormalige Tolhuis aan de Sint-Pietersvliet, is meer dan zomaar een business centre. U krijgt er de kans om te werken, leren en netwerken rond IoT ontwikkelingen voor industrie, logistiek en smart city. Een echte IoT community dus, waarin grote en kleine bedrijven, startups en scaleups, onderzoekers en kapitaalverschaffers elkaar vinden.

In The Beacon bieden de partners achter the Capital of Things (Stad Antwerpen, Haven van Antwerpen, Universiteit Antwerpen en imec) u samen met Agoria het nodige advies én toegang tot een gigantisch netwerk aan klanten in de industriële en logistieke sector die klaar zijn voor innovatie en vernieuwing.  

Tijdens het The Beacon business event op woensdag 30 mei maakten meer dan 150 ondernemers reeds kennis met The Beacon:

Wil u mee deel uitmaken van The Beacon?

Bent u een startup, scaleup of corporate in IoT? Huur dan nu een kantoor in The Beacon, naast organisaties als de Universiteit Antwerpen, imec en andere IoT bedrijven. Stel u voor 24 juni kandidaat via www.thebeacon.eu.  

Lees alles over de open call

Sectoren: 
Deel deze pagina: