Opening Hoofdkwartier van Born in Antwerp

De Antwerpse creatieve scene is uitzonderlijk rijk en divers. Alle creatieve sectoren zijn stevig vertegenwoordigd in de Scheldestad door meer dan 8000 creatieve ondernemingen. De stad is één creatieve hub met een grote internationale aantrekkingskracht. Dit is te verklaren doordat Antwerpen het ideale testgebied is voor creativiteit en innovatie.

Onder de noemer Born in Antwerp zal de stad Antwerpen van 22 april tot 2 oktober 2016 initiatieven organiseren en ondersteunen die bijdragen tot de aantrekkingskrachten uitstraling van Antwerpen als broedplaats en thuishaven voor creatief talent. Vijf vooraanstaande namen uit de creatieve wereld treden op als curator en zorgen voor een relevante invulling. 

Opening Hoofdkwartier van Born in Antwerp

De stad Antwerpen zet creatief talent in de kijker. Naast een breed en eclectisch programma in het Hoofdkwartier van Born in Antwerp – Kattendijkdok-Oostkaai 21 – vinden er vanaf 22 april tentoonstellingen, events, congressen en beurzen plaats. Born in Antwerp staat voor de vele innovatieve ideeën die ontsproten zijn in Antwerpen en voor huidige en toekomstige samenwerkingen met creatieve partners die een nauwe band hebben met de stad.
 
Vijf sleutelfiguren uit verschillende sectoren nemen de rol van curator op zich en verrijken het programma van Born in Antwerp op hun eigen manier: modeontwerper Bruno Pieters, beeldend kunstenaar Lieven Segers, industrieel ontwerper Axel Enthoven, 3D grafisch ontwerper Rizon Parein en manager van Creative Belgium Isabel Van den Broeck.

 
Bekijk het volledige Born in Antwerp programma

Thema's: 
Deel deze pagina: