Poppy for Business: een ecologische en flexibele oplossing voor uw bedrijf

Poppy is een deelplatform in Antwerpen met 350 milieuvriendelijke deelwagens en 25 elektrische deelscooters. Poppy biedt nu ook oplossingen aan voor zakelijke klanten met een business account op maat. Of u nu een eenmanszaak heeft of grotere bedrijven, Poppy kan geïntegreerd worden in ieder mobiliteitsplan.

Heel wat werkgevers en zaakvoerders zijn op zoek naar nieuwe, liefst ecologische oplossingen voor mobiliteit. Met de introductie van Poppy for business kan u nu verschillende personen op één account laten rijden, uw afrekeningen op factuur krijgen en op elk moment het overzicht houden op de ritten van uw werknemers.

De elektrische deelwagens en deelscooters van Poppy zijn beschikbaar in een ruime zone in Antwerpen. Zo hebben u en uw werknemers op elk moment een auto of scooter bij de hand. Dat biedt de vrijheid om met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk te komen, en toch over alle flexibiliteit te beschikken van een wagen. Poppy is daarom gemakkelijk te combineren met andere vervoersmiddelen.

Poppy for business aanvragen?
Een Poppy zakelijk account vraagt u aan via de website van Poppy. U kan een zakelijk account ook combineren met een persoonlijk account.

Meer informatie:
- Poppy for business
 

Sectoren: 
Deel deze pagina: