Schreef je al in voor Smaakmeesters 2022? Zet jouw vakmanschap in de kijker.

Copyright: Jonathan Ramael

Zorg dat je één van de Smaakmeesters bent die hun meesterschap een podium geven. Schrijf je vandaag nog in voor het culinair festival Smaakmeesters en zet 1 en 2 oktober 2022 met stip in je agenda.

Een Smaakmeester met oog voor vakmanschap

Leg je graag je gasten in de watten met de heerlijkste gerechten en producten? Ben je een meester in het toveren van de juiste smaken in een gerecht of drankje? Neem dan zeker deel en kijk samen met ons uit naar de achtste editie van het culinaire festival Smaakmeesters. Dit event van de stad Antwerpen zet het innovatieve en geprezen meesterschap van de Antwerpse horeca in de kijker. Ook dat van jou!

Wat staat er op het menu?

Tijdens het weekend van Smaakmeesters valt er heel wat te beleven in de Antwerpse binnenstad, van kookdemonstraties tot culinaire wandelingen. Daarnaast maak je als horecazaak een Smaakmeesterssuggestie en -proevertje zodat gasten kunnen kennismaken met jouw vakmanschap. Vanuit de stad wordt er heel wat promotie gevoerd om de foodies jullie richting uit te sturen.

Benieuwd? Proef dan alvast de sfeer van Smaakmeesters 2021.

Smaakmeesters in het kort

  • Deelnemen als horecazaak is gratis. 
  • Horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, Het Eilandje en Het Zuid kunnen dit jaar deelnemen aan Smaakmeesters.
  • Als Smaakmeester engageer jij je om samen met de stad van dit project een succes te maken. We rekenen er dan ook op dat je de afspraken nakomt en samen met ons promotie voert voor dit event.
  • Je neemt deel aan Smaakmeesters zowel op 1 als 2 oktober, tenzij anders overeengekomen.
  • De stad zet zich in om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.
  • Wij zorgen voor een online toolkit waar je materiaal kan downloaden om te gebruiken op jouw eigen mediakanalen. En voor het weekend zelf krijg je communicatiemateriaal om extra aandacht te trekken. 

Inschrijven kan tot 5 juni dus registreer vandaag nog. Onze partner Balthazar neemt later met jou contact om de details verder te bespreken.

Schrijf je hier in

Nog vragen?

Voor meer info en vragen kan je terecht bij smaakmeesters@antwerpen.be

Gedetailleerde info over het event zelf, het programma en de deelnemers vind je hier.

 

 

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: