Schrijf je vandaag nog in voor Smaakmeesters 2021

Copyright: Jonathan Ramael

Zorg dat je één van de Smaakmeesters bent die hun meesterschap een podium geven. Schrijf je vandaag nog in en zet 2 en 3 oktober 2021 met stip in je agenda.

Kan je niet wachten om je gasten weer in de watten te leggen met de heerlijkste gerechten en producten? Dan kan je alvast uitkijken naar de zevende – coronaproof – editie van het culinaire festival Smaakmeesters. Dit event van de stad Antwerpen zet het innovatieve en geprezen meesterschap van de Antwerpse horeca in de kijker. 

Kasper Stuart - Taste Restaurantgroup: “Van bij de start neem ik met veel passie deel aan dit unieke event. Fijn dat de stad mij dit podium aanreikt.”

Wat staat er op het menu?

Tijdens het weekend van Smaakmeesters valt er heel wat te beleven in de Antwerpse binnenstad, van kookdemonstraties tot culinaire wandelingen. Daarnaast maak je als horecazaak een Smaakmeesterssuggestie en -proevertje zodat gasten kunnen kennismaken met jouw vakmanschap.

Smaakmeesters in het kort

  • Deelnemen als horecazaak is gratis. 
  • Horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, Het Eilandje en Het Zuid kunnen dit jaar deelnemen aan Smaakmeesters.
  • Als Smaakmeester engageer jij je om samen met de stad van dit project een succes te maken. We rekenen er dan ook op dat je de afspraken nakomt en je eigen communicatiekanalen inzet voor promotie.
  • De stad zet zich in om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.
  • Deelnemen aan Smaakmeesters (2 - 3 oktober)

Schrijf je hier in

Nog vragen?

Voor meer info en vragen kan je terecht bij detailhandel.horeca@antwerpen.be

Gedetailleerde info over het event zelf, volgt later op smaakmeesters.be.

 

 

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: