Schrijf u in voor 'Met Belgerinkel naar de Winkel'

Uw handelszaak is een troef voor uw stad of gemeente. Dankzij u kunnen de inwoners, jong en oud, vlakbij hun woning, school of werk boodschappen doen. Door de klanten die met de fiets of te voet winkelen te belonen, kan u uw omzet doen stijgen. Deze klanten zullen immers, zo blijkt uit onderzoek, in de toekomst nog vaker de voorkeur geven aan uw handelszaak.

Bovendien draagt uw handelszaak zo bij aan de leefbaarheid van de gemeente. Meer klanten te voet of met de fiets, zijn minder mensen in de auto. Iedereen wint een gezondere en veiligere gemeente.

Hoe gaat “Met Belgerinkel naar de Winkel” in zijn werk?

Klanten die bij u met de fiets of te voet winkelen, beloont u met een Belgerinkel-stickers met unieke code. Uw klant registreert deze code op www.belgerinkel.be, en maakt zo kans op de mooie prijzen van Bond Beter Leefmilieu én van uw stad of gemeente. Ook dit jaar weer zal
in iedere gemeente de unieke Belgerinkel-fiets te winnen zijn.

Hoe kan u met uw handelszaak aan de campagne deelnemen?

U schrijft uw handelszaak in via www.belgerinkel.be/handelaars.
Uw district bezorgt u midden april een pakket met een infobrief, spaarkaarten, stickers en 2 affiches om aan uw deur en/of etalage te hangen.
Van zaterdag 30 april tot en met zaterdag 4 juni beloont u uw klanten die met de fiets of te voet winkelen met een unieke Belgerinkel-sticker.

Deelname aan deze campagne is gratis. 

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: