Schrijf in voor de infomomenten over de werken aan de Noorderlijn

Vanaf maart 2016 starten de werken aan de Noorderlijn. Deze werken, die 4 jaar duren, maken het noorden van Antwerpen bereikbaar met de tram. Tegelijkertijd worden de Noorderleien en andere belangrijke verkeersassen op een verkeersveilige manier aangepakt. Een werf met heel wat impact dus, ook op de manier waarop u, uw klanten, uw werknemers of uw leveranciers zich dagelijks verplaatsen. Kom u daarom informeren op onze infomomenten.

Kom u informeren op de infomomenten

Op dinsdag 26 en woensdag 27 januari vinden infomomenten plaats specifiek gericht naar ondernemers. Elk infomoment is gericht op een bepaalde doelgroep, maar indien u niet aanwezig kan zijn op het moment voor uw doelgroep of indien u niet binnen een van deze doelgroepen valt bent u zeker welkom op een ander infomoment.

  • Dinsdag 26 januari om 10u in het auditorium van de Noorderster, Ellermanstraat 21, 2060 Antwerpen (doelgroep bedrijven Eilandje en noorden)
  • Dinsdag 26 januari om 13u in het Felixpakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen (doelgroep horeca Eilandje en noorden)
  • Dinsdag 26 januari om 19u in het cultuurcentrum Luchtbal, Columbiastraat 8, 2030 Antwerpen (doelgroep handelaars Luchtbal en noorden)
  • Woensdag 27 januari om 13u in het Koninklijk Atheneum Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 11, 2060 Antwerpen (doelgroep horeca centrum)
  • Woensdag 27 januari om 15u in het Koninklijk Atheneum Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 11, 2060 Antwerpen (doelgroep bedrijven centrum)
  • Woensdag 27 januari om 19u in het Koninklijk Atheneum Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 11, 2060 Antwerpen (doelgroep handelaars centrum en Eilandje)

 
Schrijf u zeker in voor één van deze infomomenten om goed op de hoogte te zijn van de werken!
 
Algemene infomomenten zijn er ook op p 20, 21 en 22 januari in de Bibliotheek Permeke. Meer informatie over deze infomomenten vindt u hier.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Alle informatie over de werken Noorderlijn kan u terugvinden op www.noorderlijn.be. U kan er vinden waar we nu aan het werken zijn, wat de fasering is van de werken, bereikbaarheidsinfo op en rond de werf en een heleboel tips om u beter door de werken te helpen.
Schrijf u in op de digitale nieuwsbrief Noorderlijn, zo bent u steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Deel deze pagina: