Slimme ondernemers gaan digitaal: laat je inspireren

Laat je inspireren op het event

Slimme ondernemers gaan digitaal. Tijdens dit inspiratie-event op 26/10 in de Thomas More-hogeschool ontdekken ondernemers aan de hand van infosessies en getuigenissen van collega’s wat digitalisering hen kan opleveren.

 

Slimme toepassingen en innovatieve initiatieven

Veel ondernemers beseffen dat digitalisering nodig is om mee te zijn, maar vaak vinden ze het moeilijk om de eerste stap te zetten. Of ontbreekt het hen aan tijd om zich erin te verdiepen. Voor hen komt het inspiratie-event Slimme ondernemers gaan digitaal als geroepen. Tijdens deze avond tonen collega-ondernemers hun slimme toepassingen en geeft Stad Antwerpen een update over hun innovatieve initiatieven.

Laat je onderneming bloeien

Digitalisering is niet alleen voor grotere bedrijven en ketens. Dit inspiratie-event toont dat ook kleinere bedrijven in detailhandel en horeca hiervan gebruik kunnen maken. En vooral: wat het hen oplevert. Passantentellingen, realtime druktemetingen, live dashboards en crowdmanagement leveren nuttige data op die ondernemers kunnen gebruiken om hun zaak te laten bloeien. Digitale toepassingen zoals interactieve labels, slimme schermen en een digitaal klantenprofiel dragen ook bij tot meer winkelbeleving en een efficiënt en gepersonaliseerd koopproces.

Infosessies en netwerkreceptie

Om 18 uur verwelkomen we jou met een drankje en een kleine hap. Daarna volgen de sessies elkaar op. Onder meer professor Els Breugelmans, Gert Laurijssen van Food Service Alliance en Wouter Cajot van ’t Stad Leest komen aan het woord. Aansluitend kunnen digitale innovaties worden uitgetest. Hierna biedt een netwerkreceptie met open bar en snacks volop kans om van gedachten te wisselen met andere ondernemers en experten in de materie. Zo hebben deelnemers na het event heel wat troeven in handen om met meer inzicht te ondernemen. De feedback van jou en collega-ondernemers zal worden meegenomen om innovatieve initiatieven in de stad te introduceren en verder uit te rollen.

Wil je erbij zijn? Schrijf je hier in en ontdek het inspirerende programma. Geen tijd om de verplaatsing te maken? Je kan ook online deelnemen en je op die manier laten inspireren. 

Deel deze pagina: