Is stad Antwerpen jouw droompartner? Ontdek het op de Voka netwerkdagen

Let's match: de stad als partner

Of je nu op zoek bent naar een korte flirt, een langdurige relatie of een friend with benefits, stad Antwerpen zou weleens je ideale business match kunnen zijn. Kom gerust langs voor een speeddate aan onze beursstand tijdens de Voka Bedrijvennetwerkdagen op 13 en 14 oktober in Antwerp Expo. 

Net als liefdesrelaties, komen samenwerkingen met stad Antwerpen in verschillende maten en vormen. Er zijn heel wat interessante, maar vaak nog onbekende initiatieven waar (startende) ondernemers gretig gebruik van kunnen maken. Tijd om de verschillende mogelijkheden eens onder de aandacht te brengen.

De stad als partner in ondernemen

De stad heeft een aantal subsidiekanalen en initiatieven waarmee ze ondernemers die innoveren, duurzame waarde of jobs creëren, wil ondersteunen. Van advies tot financiële hulp: stad Antwerpen kan meer voor je betekenen dan je in eerste instantie zou denken. Ontdek hier alle vormen van advies en ondersteuning.

De stad als klant

Stad Antwerpen zoekt regelmatig gespecialiseerde ondernemers voor verschillende opdrachten. Waar vind je de lopende opdrachten? Hoe kan je je kandidaat stellen? En hoe zit het met de selectieprocedure? Vraag een verhelderende presentatie op de stand of lees hier meer.

De stad als partner in werk

Tot slot kan stad Antwerpen ook jouw partner zijn om je personeelsbeleid klaar te maken voor de toekomst met een steunpakket voor de invulling van je vacature, en de ontwikkeling van een inclusief HR-beleid. De stad heeft niet alleen een breed netwerk, maar ook een duidelijk zicht op de tewerkstellingsmaatregelen, subsidies, lopende projecten, ondersteuning op de werkvloer, opleidingsmogelijkheden ...  Ontdek er meer over. 

Daten? Bezoek onze stand

We leren je graag beter kennen op de Voka Bedrijvennetwerkdagen aan stand 416. Daar staan we op 13 en 14 oktober van 14 uur tot 21 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. Dan komen we snel te weten of er een match is. Het bezoek aan de netwerkdagen is gratis, maar je moet wel even vooraf registreren. Tot dan!

www.yourbusinessmatch.be

Deel deze pagina: