Stad Antwerpen stimuleert deelname startups aan Master Classes Readiness

In juli organiseert Antwerp Management School (AMS) 3 Master Classes Readiness. In dit verkort traject van 4 dagen worden ondernemers intensief ondersteund in de groei van hun onderneming. 

Aangezien stad Antwerpen innovatieve, Antwerpse startups de kans wil geven om deel te nemen aan dit programma, voorziet de stad een financiële tussenkomst van 1000 euro voor hun deelname. Zo versterkt de stad samen met de lokale partner AMS het Antwerpse ecosysteem voor startups.

Diepgaande begeleiding

De stad Antwerpen wil innovatieve startups stimuleren om succesvol te door te groeien. Omdat jonge en snelle groeiers behoefte hebben aan een korte, maar diepgaande begeleiding, vormen de Master Classes Readiness een ideaal traject. Bij de Master Classes Readiness staan diepgaande coaching sessies centraal die specifiek gericht zijn op groeiende ondernemers. De ondernemers krijgen gerichte feedback om hun vaardigheden aan te scherpen en hun groeipijnen aan te pakken. Het zijn programma's voor en door ondernemers. Door hun ervaring kunnen de coaches de starters snel en effectief helpen. Na de Master Class worden de ondernemers van nabij opgevolgd door AMS.

De Master Classes

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor onderstaande Master Classes:

Organization Readiness - 5, 6, 7 en 8 juli 2016
Tijdens de Master Class Organization Readiness zoomt u in op uw groeistrategie. Tijdens de sessies worden uw groeipijnen onder de loep genomen en wordt er bekeken hoe u efficiëntiewinsten kan behalen tijdens uw groei.
Meer lezen en inschrijven

Personal Readiness - 5, 6, 7 en 8 juli 2016
Tijdens de Master Class Personal Readiness krijgt u inzicht in uw voorkeuren, communicatie en leiderschap. Men bekijkt hoe u uw slaagkansen als leider kan verhogen en valkuilen kan ontwijken. Het doel is om uw eigen gewoontes en die van anderen te kunnen coachen.
Meer lezen en inschrijven

Investor Readiness - 12, 13, 14 en 15 juli 2016
Tijdens de Master Class Investor Readiness wordt onder andere gefocust op product market fit en evolutie, financiële management tools, dashboards, financiële planning, voorbereiding op het fundig proces en kapitaalronde enzovoort.
Meer lezen en inschrijven

Voorwaarden

Stad Antwerpen komt tussen in de kostprijs van de Master Class voor 1.000 euro voor een startup die in stad Antwerpen is geregistreerd of zijn activiteiten ontplooit op het grondgebied van stad Antwerpen (maximum 1x per persoon, per startup en per kalenderjaar).

Bekijk hier de voorwaarden (.pdf).

Een onafhankelijk comité bepaalt of er aan de voorwaarden wordt voldaan.

Vragen?

Contacteer Eric Kenis via eric.kenis@ams.ac.be.

Thema's: 
Deel deze pagina: