Coachingsessie voor startende winkeliers en horecauitbaters

Om startende ondernemers in detailhandel en horeca op weg te helpen, biedt de stad Antwerpen hen een coachingsessie op maat aan. De starter kiest een sessie uit het online beschikbare aanbod, en de coach in kwestie komt langs om tools en tips aan te reiken. De stad wil met deze begeleiding op maat een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de handelszaken in de verschillende districten.

Als ondernemersvriendelijke stad verwelkomt Antwerpen elke ondernemer die een nieuwe zaak start.

Start u een winkel of horecazaak? Dan kan u bovendien een beroep doen op een coach die langskomt in de zaak. Die coach geeft u persoonlijk advies of training op het vlak van communicatie, etalage- en interieurinrichting, kostenbeheer of verkoop. U kan zelf kiezen uit het aanbod dat de stad  ter beschikking stelt.

Versterken handelsfunctie in stadskern

Met de begeleiding op maat wil de stad werken aan een verdere professionalisering van handelszaken, om de handelsfunctie in de stedelijke kernen te behouden en te versterken.

Welkomstgeschenk

Het welkomstgeschenk onder de vorm van een coachingsessie in de eigen handelszaak heeft een waarde van 300 euro inclusief btw, zonder dat de handelaar zelf hoeft bij te dragen.

Alle handelaars in de sectoren detailhandel en horeca die in 2016 officieel gestart zijn met rechtstreekse verkoop en dienstverlening vanuit een handelspand, komen ervoor in aanmerking. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

Schrijf snel in voor een gratis coachingsessie

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: