Stedelijke toelage voor ondernemerscollectieven

Workshop e-commerce bij EDO Collective

EDO Collective is een verzameling van Antwerpse mode-, interieur- en designmerken die samen verkopen in een winkelpand in de Lange Koepoortstraat. Met stijlvolle merken positioneert EDO Collective zich bewust circulair op de markt. Naast verkoopondersteuning zoekt EDO Collective constant verder hoe het de groei van haar labels kan ondersteunen en circulaire diensten als herstellingen en recyclen van materialen kan stimuleren.

Een tijd geleden voelde de groep de nood aan om bij te leren over e-commerce. De toelage van stad Antwerpen bleek een perfecte ondersteuning van die nood.

 

Collectief bijscholen? Maak gebruik van de stedelijke toelage

Als ondernemerscollectief in detailhandel en horeca kan je tot 4 keer per jaar een toelage vragen voor activiteiten als een coaching sessie, workshop, een lezing of netwerksessie die de leden ondersteunt in het ondernemerschap, met maximum 2000 Euro toelage per aanvraag.

Ook nood aan bijscholing? Vraag als ondernemerscollectief hier je toelage aan.
 

Ondersteuning van groei en ontwikkeling

Samen met de gratis individuele coachingsessies voor ondernemers in retail en horeca, is deze  toelage voor ondernemerscollectieven één van de initiatieven waarmee stad Antwerpen ondernemers in detailhandel en horeca intensiever wil begeleiden. Uit de ervaring van EDO Collective blijkt duidelijk dat deze toelage groei en ontwikkeling stimuleert.

Deel deze pagina: