Stel je kandidaat voor Smaakmeesters 2021

Copyright: Jonathan Ramael

Kan je niet wachten om je gasten weer in de watten te leggen met de heerlijkste gerechten en producten? Dan kan je alvast uitkijken naar de zevende – coronaproof – editie van het culinaire festival Smaakmeesters. Dit event van de stad Antwerpen zet het innovatieve en geprezen meesterschap van de Antwerpse horeca in de kijker. Zet 1, 2 en 3 oktober 2021 al in je agenda en stel je voor 31 mei kandidaat. 

Kan je niet wachten tot het grote event in oktober? Schrijf je dan voor eind april in en geniet van wat extra promotie tijdens onze pop-up editie op zondag 6 juni. Dan lanceren we de stedelijke marketingcampagne rond onze culinaire meesters. Horecazaken uit de Historisch Centrum, Het Eilandje en Het Zuid kunnen tijdens de pop-up alvast een voorproefje serveren aan hun gasten. Wie zich later inschrijft, neemt alleen deel aan het event in oktober.

Wat staat er op het menu?

Tijdens het weekend van Smaakmeesters valt er heel wat te beleven in de Antwerpse binnenstad, van kookdemonstraties tot culinaire wandelingen. Daarnaast maak je als horecazaak een Smaakmeesterssuggestie en -proevertje zodat gasten kunnen kennismaken met jouw vakmanschap.

Smaakmeesters in het kort

  • Deelnemen als horecazaak is gratis. 
  • Horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, Het Eilandje en Het Zuid kunnen dit jaar deelnemen aan Smaakmeesters en aan de pop-up editie.
  • Als Smaakmeester engageer jij je om samen met de stad van dit project een succes te maken. We rekenen er dan ook op dat je de afspraken nakomt en je eigen communicatiekanalen inzet voor promotie.
  • De stad zet zich in om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.
  • Deelnemen aan Smaakmeesters (1- 2 - 3 oktober) en / of Smaakmeesters Pop-up (6 juni)?

Schrijf je hier in

Nog vragen?
Voor meer info en vragen kan je terecht bij detailhandel.horeca@antwerpen.be

Sectoren: 
Deel deze pagina: