Stel u kandidaat voor Smaakmeesters 2018

Momenteel bereidt de stad de vierde editie van het culinaire festival ‘Smaakmeesters’ voor. ‘Smaakmeesters’ zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 6 tot en met woensdag 31 oktober, en opnieuw het vakmanschap van de Antwerpse horeca in de kijker zetten.

Tijdens het openingsweekend serveren de deelnemers heerlijke proevertjes, worden er culinaire wandelingen georganiseerd en is er in de Antwerpse binnenstad heel wat te beleven op verschillende locaties. Tot het einde van de maand hebben ze een Smaakmeesterssuggestie op de kaart staan die het verhaal van hun vakmanschap vertelt. De stad ondersteunt dit hele verhaal met een uitgebreide communicatiecampagne.

‘Smaakmeesters’ groeit jaar na jaar: bij de vorige edities telden we respectievelijk 32, 68 en 97 deelnemers. Dit jaar willen we minstens de kaap van de 100 Smaakmeesters ronden, zodat Antwerpenaars en bezoekers een nóg grotere keuze hebben om wekenlang de horeca in de Antwerpse binnenstad  te ontdekken.

In het kort

  • Deelname is gratis
  • Net zoals vorig jaar kunnen horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, het Eilandje en Zuid deelnemen.
  • Proevertjes en suggesties worden verkocht aan prijzen die op voorhand in overleg worden vastgelegd. De stad vraagt geen commissie.
  • Indien u meedoet, engageert u zich om samen met de stad en de andere Smaakmeesters dit project zo succesvol mogelijk te maken door gemaakte afspraken na te komen en uw eigen communicatiekanalen aan te wenden voor promotie.
  • De stad engageert zich om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.

Stel u nog tot en met vrijdag 11 mei kandidaat voor Smaakmeesters 2018

Meer info en vragen

Voor meer info en vragen kunt u terecht bij projectleider Ann Kermans, ann.kermans@stad.antwerpen.be, 0473 55 01 22.

Sectoren: 
Deel deze pagina: