Stel u kandidaat voor Smaakmeesters 2019

Momenteel bereidt de stad de vijfde editie van het culinaire festival ‘Smaakmeesters’ voor. ‘Smaakmeesters’ loopt dit jaar van zaterdag 5 tot en met vrijdag 18 oktober, en zal opnieuw het vakmanschap van de Antwerpse horeca in de kijker zetten.

Tijdens het openingsweekend serveren de deelnemers heerlijke proevertjes, worden er culinaire wandelingen georganiseerd en is er in de Antwerpse binnenstad heel wat te beleven op verschillende locaties. Daarnaast hebben ze een Smaakmeesterssuggestie op de kaart staan die het verhaal van hun vakmanschap vertelt. De stad ondersteunt dit hele verhaal met een uitgebreide communicatiecampagne.

In het kort

  • Deelname is gratis
  • Net zoals vorig jaar kunnen horeca- en speciaalzaken uit de zones Historisch Centrum, Het Eilandje en Het Zuid deelnemen.
  • Proevertjes en suggesties worden verkocht aan prijzen die op voorhand in overleg worden vastgelegd. De stad vraagt geen commissie.
  • Indien u meedoet, engageert u zich om samen met de stad en de andere Smaakmeesters dit project zo succesvol mogelijk te maken door gemaakte afspraken na te komen en uw eigen communicatiekanalen aan te wenden voor promotie.
  • De stad engageert zich om een kwaliteitsvol evenement te organiseren en hiervoor promotie te voeren.

Meer info en vragen
Voor meer info en vragen kunt u terecht bij projectleider Ann Kermans, ann.kermans@antwerpen.be, 0473 55 01 22.

Sectoren: 
Deel deze pagina: