Stoom jouw startup klaar voor een circulaire toekomst dankzij stad Antwerpen

Innovatieve oplossingen

Stad Antwerpen lanceert de eerste Antwerpse editie van The Circular Kickstart.

Samen met The Circular Hub, Plein Publiek, BNP Paribas Fortis, andere steden en partners kiest Antwerpen nu resoluut voor het begeleiden van toekomstgerichte ideeën naar marktklare oplossingen.

Starters tonen de weg naar nieuwe oplossingen

De transitie naar een circulaire economie vraagt om innovatieve oplossingen die sectoren doen shiften naar circulaire businessmodellen. Starters zijn vaak de drijvende kracht voor innovatie in hun sector.

Ontdek of je in aanmerking komt voor The Circular Kickstart

Zijn het enkel startups met een goed afgebakend circulair idee of product? “Alle startups kunnen circulaire businessmodellen toepassen, dus alle startende ondernemers die positieve impact willen creëren zijn welkom om zich kandidaat te stellen”, aldus Mieke Pieters, initiatiefneemster van The Circular Kickstart.

Wat betekent dit nu voor Antwerpse startups?

Elke onderneming met een goed idee of elke onderneming die maximaal 5 jaar is opgericht komt in aanmerking om zich kandidaat te stellen. Naast een startersclass en intensieve workshops wordt er aan elke startup coaching aangeboden via experten en mentoren. The Circular Kickstart is verbonden met de circulaire co-working site Plein Publiek. Daar zullen de meeste sessies plaatsvinden en is er een Kickstart Box waar startups kunnen werken, vergaderen en elkaar inspireren.

Meer weten? Schrijf je in voor het online infomoment

Alle geïnteresseerde startups kunnen zich inschrijven voor het webinar op 22 december van 10 tot 11 uur (via ZOOM) We stellen je het programma voor en antwoorden op al jouw vragen. De coaching zelf start in februari 2022.

Een startup met circulaire ambities? Welkom in Antwerpen en maak onze stad klaar voor de innovatieve oplossingen van de toekomst!

Meer info over het project en definitieve inschrijving: www.thecircularkickstart.be

 

 

 

Deel deze pagina: