TAKEOFFANTWERP zoekt innoverende uitbater

TAKEOFFANTWERP is een werk- en ontmoetingsplaats voor studenten met zin voor ondernemen. Voor de bijhorende bar zoekt TAKEOFFANTWERP een gemotiveerde uitbater.

In TAKEOFFANTWERP komen studen samen voor infosessies, evenementen, startersbegeleiding en initiatieven in het teken van ondernemen waarbij de inbreng van de student centraal staat. In het bargedeelte kunnen studenten werken terwijl ze iets eten of drinken.

Als uitbater ziet u erop toe dat de bar past in de innoverende werking van TAKEOFFANTWERP. Zo voorziet u niet alleen in de ‘standaard’ catering voor studenten-ondernemers, maar durft u ook origineel uit de hoek te komen. De bar past dus volledig in de werking van TAKEOFFANTWERP met ruimte voor een eigen concept.

U baat de bar uit voor een periode van 3 jaar, startend op 1 september 2016 .

Openingsuren

  • U houdt de bar van TAKEOFFANTWERP minimaal geopend op les- en examendagen tussen 8 en 18 uur.
  • De avonduren (maandag tot donderdag) zijn voorbehouden voor grotere activiteiten rond ondernemerschap. U werkt verschillende formules uit voor verschillende klanten: zaal verhuur met vaste voorraad drank, zaalverhuur met bediening, zaal-verhuur met bediening en open bar…
  • Vanaf vrijdagavond tot zondagavond kan u als uitbater de ruimte gebruiken voor andere activiteiten, voor zover dit het imago van TAKEOFFANTWERP niet schaadt.

Praktisch 

Locatie

Kleine Kauwenberg 17
2000 Antwerpen

Contactpersoon

Georges Goffin, Beleidssecretaris Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen
georges.goffin@uantwerpen.be
tel. 03 265 30 54

Deel deze pagina: