The Tall Ships Races 2016 biedt mogelijkheden voor bedrijven

The Tall Ships Races 2016 bieden een prachtig decor voor sponsoring of een bedrijfsevenement. Er zijn bijvoorbeeld heel wat mogelijkheden om uw klanten, prospecten, medewerkers en andere relaties een unieke ontvangst te geven. Uw bedrijf kan ook peter worden van het traineeprogramma en op die manier jongeren helpen om op het avontuur van hun leven te vertrekken. 

In 2016 is Antwerpen voor de zesde keer gaststad van The Tall Ships Races, een van de meest prestigieuze zeilevenementen ter wereld. Van donderdag 7 tot zondag 10 juli 2016 komen tientallen internationale zeilschepen naar Antwerpen. De imposante schepen, 4.000 trainees, 400 officieren met 30 nationaliteiten vormen de basis van dit onvergetelijke evenement dat meer dan 500.000 bezoekers naar het hart van de stad en de haven brengt.

Iets voor uw bedrijf?

Wil u graag meer weten over de sponsorprogramma’s van The Tall Ships Races. Wil u uw personeel of klanten dit internationale spektakel laten meemaken? Of vindt u het een mooie gelegenheid om de sociale dimensie uw bedrijf te profileren als peter? Neem dan zeker contact op. Samen met u zoeken we naar de avontuurlijkste win-win voor uw bedrijf. 
 
Meer info via:

 

Lees meer over de The Tall Ships Races 2016

 
Sylvester Productions en PushToTalk staat mee in voor de organisatie van dit evenement.

Deel deze pagina: