Tech-events in Antwerpen in 2018: een overzicht

Het afgelopen jaar gebeurde er heel wat rond digitale innovatie en de tech industry in Antwerpen. Denk maar aan de opening van StartupVillage, missies naar Israël en Canada en de lancering van Capital of Things. Ook 2018 kondigt zich veelbelovend aan. Enkele aankomende hoogtepunten op een rij:

 • Antwerp Startup Fair - 18 april
  Tijdens een nieuwe editie van de Antwerp Startup Fair op 18 april ontmoeten gevestigde ondernemers een selectie van de beste en meest innovatieve startups die hen kunnen helpen bij hun uitdagingen.
   
 • Cleantech Forum Europe - 14 tot 16 mei
  Nog in mei ontvangt Antwerpen het Cleantech Forum Europe. Dit internationale congres is een unieke kans voor het Vlaamse cleantech ecosysteem om zich te presenteren aan het Europese en wereldwijde industriële netwerk. Het congres is te gast in het FMCCA van 14 tot 16 mei.
   
 • imec Technology Forum - 23 en 24 mei
  Het imec Technology Forum verzamelt elk jaar experts en visionairs van over de hele wereld tijdens een tweedaags evenement waar de toekomst van technologie besproken wordt en hoe technologische innovatie op de markt kan worden gebracht. Dit jaar vindt het imec Technology Forum plaats op 23 en 24 mei in het FMCCA.
   
 • Internet of Things Convention Europe - 6 juni
  Ook in juni staat er een internationaal congres op het programma in Antwerpen. Op 6 juni komt de Internet of Things Convention Europe naar het FMCCA. Tijdens het congres komt u te weten hoe internet of things oplossingen kan bieden voor de industrie, mobiliteit, healthcare, en vastgoedsector.
   
 • 5th Conference on Digital Health - 14 juni
  BlueHealth Innovation Center en Duval Union brengen alle spelers uit de e-health sector samen in BluePoint Antwerpen voor de 5th Conference on Digital Health.
   
 • Europe Biobank Week - 4 tot 7 september
  Tijdens de Europe Biobank Week, één van de belangrijkste beurzen rond biobanking ter wereld, ontdekken deelnemers de toekomst van de sector en zijn er veel mogelijkheden om te netwerken. Het thema van deze editie is 'biosharing voor wetenschappelijk onderzoek'.
   
 • Supernova - 27 tot 30 september
  Van 27 tot 30 september komt er met Supernova een nieuwe technologiebeurs op het Eilandje in Antwerpen. De beurs mikt zowel op professionals als op het grote publiek. Het gedeelte voor professionals wil beginnende snel groeiende bedrijven, zogenaamde scale ups, helpen in hun opstartfase. Flanders DC en Scale-ups.eu van ondernemer Jürgen Ingels trekken de kar. De Vlaamse regering trekt voor het initiatief 1,6 miljoen euro uit.
Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: