Terugblik op het netwerk- en infomoment voor werkgevers

Op 15 juni was u van harte welkom op het netwerk- en infomoment van de Werkgeverscel van het OCMW. Als huidige werkgever van werkervaringsklanten toonde u veel maatschappelijk engagement en medewerking. Daar wou de Werkgeverscel u graag voor bedanken. Voor potentiële nieuwe werkgevers werden de voordelen toegelicht van duurzaam investeren in sociale tewerkstelling artikel 60.

Uw inbreng, een belangrijke maatschappelijk meerwaarde

Door het werken met artikel 60’ers biedt u als werkgever een belangrijke maatschappelijke meerwaarde. Het loonde de moeite om samen stil te staan bij:

Atlas kwam toelichten welke meerwaarde ze voor u als werkgever betekenen.
Ook een passend verhaal uit de praktijk mocht niet ontbreken. Katoen Natie vertelde waarom het bedrijf investeert in sociale tewerkstelling artikel 60, § 7.

Een nieuwe webpagina, de kers op de taart

We ondersteunen u als ondernemer graag optimaal en hebben daarom alles over tewerkstelling artikel 60, § 7 voor u gebundeld op dezelfde plek. Zo kan u digitaal snel en gericht informatie opzoeken. De kers op de taart van het netwerkmoment was dan ook de voorstelling van de nieuwe webpagina http://www.ondernemeninantwerpen.be/artikel60inuwbedrijf.

Wat vond u er zelf van?

Tijdens de receptie kon u volop netwerken met andere werkgevers, ervaringen uitwisselen en de medewerkers van de Werkgeverscel ontmoeten.
Laat weten wat u ervan vond aan ocmw_acsi_werkgeverscel@antwerpen.be.

Deel deze pagina: