Tim van Aelst en Christian Salez op Creatief Antwerpen Netwerkt

Op vrijdag 14 november 2014 organiseert stad Antwerpen de derde netwerkavond voor creatieve ondernemers. Onder de noemer Creatief Antwerpen Netwerkt worden ze uitgenodigd voor een avond vol inspiratie, ideeën en onverwachte ontmoetingen in de pas heropende De Shop op het Eilandje.

Antwerpen is een creatieve hotspot van innovatie: meer dan 8000 bedrijven en 17.000 ondernemers zijn er actief in een creatieve discipline. De stad Antwerpen wil die ondernemers meer met elkaar laten kennismaken en onderlinge kruisbestuiving bevorderen. Het jaarlijkse netwerkevent voor de creatieve economie is daar een belangrijk instrument in. Het event groeide op korte tijd uit tot dé avond waarop de Antwerpse creatievelingen, over de disciplines heen, mekaar ontmoeten, zich laten inspireren en zich informeren. De vorige edities konden rekenen op meer dan 500 deelnemers uit verschillende creatieve sectoren zoals mode, design, ICT, architectuur, muziek, reclame en multimedia.

Grote namen

Op de derde editie van dit evenement zullen Christian Salez (CEO van Bulo, voorheen van Delvaux en TBWA) en Tim Van Aelst (oprichter van productiehuis Shelter – bekend van Benidorm Bastards, Wat Als? en Safety First) in een gezamenlijke keynote vertellen wat hen drijft en welke uitdagingen zij voor de creatieve sectoren zien. Jonge en minder jonge bedrijven delen hun ervaringen over starten, groeien en internationaliseren en de aanwezigen kunnen bij experts terecht voor advies op maat van hun onderneming.
 
Schrijf meteen in

Antwerp.Powered by Creatives

Op 14 november zal ook het vernieuwde Antwerp.Powered by Creatives aangekondigd worden. Dit stedelijk initiatief is uitgegroeid tot een bovenlokale organisatie en vertegenwoordigt de Antwerpse regio binnen het Design Platform Vlaanderen. Het is een samenwerkingsverband tussen de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen, designcenter De Winkelhaak, Universiteit Antwerpen, Antwerp Management School en de Karel de Grote-Hogeschool. Op de netwerkavond zal Antwerp.Powered by Creatives prominent aanwezig zijn.
 
Lees meer voor creatieve ondernemers

Thema's: 
Deel deze pagina: