Tips voor restaurants om te starten met take-away

Indische gerechten van resto Chez Mahesh

Het zijn zeer zware tijden voor restaurants en cafés. Bied je take-away aan? Meld je dan aan bij online platformen. Hier vind je tips van interessante websites of apps om uw afhaalaanbod bekend te maken. Onderaan het artikel ook een link naar nieuwe affiches om aan je venster te hangen. 

 

Maak je aanbod voor afhaalmaaltijden bekend.

Contacteer ‘Take-away in Antwerpen’ op Facebook

Laat van je horen op de nieuwe Facebookpagina ‘Take-away in Antwerpen’. Je kan er posten welke afhaalmaaltijden de Antwerpenaars bij jou kunnen bestellen de komende weken. Het platform is handig en aantrekkelijk. Het geeft de lezers vast zin om vaker voor afhaal te kiezen. Ben je restauranthouder in het Antwerpse en wil je de komende weken take-away aanbieden? Ga naar de Facebookpagina en stuur hen het adres van je restaurant, je website, e-mailadres of telefoonnummer, een omschrijving van wat je aanbiedt en de openingsuren. Vergeet geen foto waar de lezer honger van krijgt!

Why Wait app nu tijdelijk gratis

Telefonische bestellingen van klanten zijn tijdrovend. Een app is een mooi hulpmiddel. Horeca-ondernemers hebben nu echter niet de middelen om te investeren in een digitaal systeem. De initiatiefnemers van Solvengo doen een geste en bieden nu hun app gratis aan. Je zet er eenvoudig een hele afhaalservice mee op poten.

Eshop Antwerpen: ook voor take-away

Sluit je aan bij Eshop Antwerpen. Daar verzamelen webshops van Antwerpse winkels en ook horecazaken met take-away opties. Registreer je daar zodat de Antwerpenaar je makkelijk vinden. Het platform Eshop Antwerpen bundelt Antwerpse restaurants waar je kan afhalen of die leveren. 

Registreer je op steundehoreca.be

Op dit platform kunnen horecazaken die op een alternatieve manier verder werken, gratis publiciteit maken. Wil je maaltijden leveren en/of of biedt je take-away aan? Registreer je zaak gratis op steundehoreca.be. Vul alle gegevens in, laad eventueel een menukaart op. Eenvoudig!

Andere platformen

We kunnen onmogelijk volledig zijn. Er zijn uiteraard nog tal van andere bestel- en bezorgplatformen zoals Uber Eats, Takeaway.com en Deliveroo.

Affiche met richtlijnen take-away

Print deze affiche, ze geeft aan je klanten info over afhalen van maaltijden.

De stad promoot mee

De stad Antwerpen promoot bij haar bewoners het bestellen van take-away, we roepen op om onze horeca te steunen.

Deel deze pagina: