Uitbater gezocht voor Cruisebar in Red Star Line Museum

De stad Antwerpen zoekt een uitbater voor een nieuwe pop-up bar in het Red Star Line Museum. De bar zal open zijn van september 2016 tot april 2017 en zal baden in de typische sfeer van de jaren 20 en 30.

In oktober opent in het Red Star Line museum een nieuwe tijdelijke tentoonstelling over luxecruises in de jaren 20 en 30. De ruimte waarin de tentoonstelling zich bevindt, De Loods, wordt compleet ondergedompeld in een cruisesfeer. Bezoekers zullen zich kunnen neervlijen in een strandstoel terwijl ze het Cruise Magazine lezen en een Red Star Line Cocktail drinken.

Partner voor tijdelijke cruisebar

Om het cruisegevoel compleet te maken, is het museum op zoek naar een partner voor het uitbaten van een tijdelijke Cruisebar. De bar zal minstens open zijn in het weekend, op verlofdagen en tijdens evenementen. Kandidaten kunnen ook een meer uitgebreid scenario voorstellen.

Concessie

De concessie voor de tijdelijke uitbating loopt van 1 september 2016 tot en met 30 april 2017. De cruisebar zal bij de opening van het tijdelijke tentoonstelling op 13 oktober feestelijk worden voorgesteld. Als de bar in september al klaar is, kan ze ook dan al open zijn in de weekends en kan ze tijdens enkele evenementen al geëxploiteerd worden. Kandidaten die dat willen, kunnen dit in hun voorstel opnemen.

Praktisch

Biedingen moeten ten laatste op 15 juli om 14 uur ingediend worden. Meer informatie over de indiening en de concessie is te vinden op www.antwerpen.be/popupcruisebar.

Sectoren: 
Deel deze pagina: