Uw zaak blijft online open

Ondernemers met passie voor hun zaak zijn niet te stoppen na sluitingstijd. De stad Antwerpen ondersteunt ze graag, ook in moeilijke tijden. We geven u een overzicht van online platformen om uw zaak online uit te bouwen en bundelen aantrekkelijke plaatsen in Antwerpen op www.Antwerpenstraalt.be

Antwerpenstraalt.be

We roepen alle Antwerpenaars op om de Antwerpse handelszaken en horeca te steunen door lokaal te kopen. De stad Antwerpen geeft op www.antwerpenstraalt.be meer dan 400 tips om veilig op verkenning te gaan in Antwerpen. Voor elk wat wils én coronaproof. De website maakt het nog aantrekkelijker om te kopen bij lokale handelaars. We bieden iedereen een overzicht van interessante plaatsen om te eten en drinken, maar ook om te shoppen in de stad. Je vindt er interessante initiatieven of een aantrekkelijke activiteiten.

Shoppen, eten en drinken, het kan ook online. Ken je deze mogelijkheden al om je zaak online te promoten?

Eshop Antwerpen

Eshop Antwerpen biedt een overzicht van alle Antwerpse handelszaken met een webshop. Heeft u interesse om in het overzicht van Eshop Antwerpen opgenomen te worden? Registreer uw zaak dan op de website van Eshop Antwerpen.

Cadeaubon Antwerpen

Cadeaubon Antwerpen bundelt lokale ondernemers in één cadeaubon die de ontvanger kan besteden bij een handelaar naar keuze. Wenst u deel te nemen? Schrijf u in op de website van cadeaubon Antwerpen.

Take away

Laat uw gerechten thuis leveren met populaire bestel- en bezorgplatformen Uber EatsTakeaway.com en Deliveroo.

Webshop opstarten?

Heeft u nog geen webshop en heeft u interesse om er een op te starten? In dit artikel op de website ondernemeninantwerpen.be vindt u heel wat tips en interessante websites om ermee aan de slag te gaan. Extra tips voor het opbouwen en onderhouden van een webshop vindt u bij VLAIO

    Deel deze pagina: