Van idee naar business plan in 14 dagen

Heeft u als ondernemer een idee dat nog verder ontwikkeld moet worden? Wil u een groep internationale ondernemende studenten inzetten om uw idee verder uit te werken? Stuur uw project in vóór 17 mei en laat uw idee uitwerken tot (deel van) een businessplan.

Na het succes van de voorbije edities van de zomerschool “Experience Entrepreneurship” organiseert de UAntwerpen, in samenwerking met Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, Verhaert en stad Antwerpen, komende zomer de vierde editie van deze intensieve introductie in ondernemerschap. Het programma combineert 8 theoretische sessies met een groepswerk rond een real life case. In kleine groepen werken studenten ideeën uit tot een businessplan, of een deel ervan, afhankelijk van de complexiteit van de vraag.  Ze passen de inhoud van de theoretische sessies toe op de case en worden daarbij intensief gecoacht door tutors en experten, hierbij gebruik makend van een unieke methodologie aangereikt door Verhaert.

Analyse

Martijn Joris, co-founder van Twikit: “Met twikit zijn wij steeds op zoek naar nieuwe producten die we in 3D kunnen printen en aanpassen. Tijdens de zomerschool werkten we samen met een groep gemotiveerde studenten met verschillende culturen en achtergronden. Zij deden op korte tijd een uitvoerige analyse van onze productideeën. De kwaliteit was zeer hoog en heeft ons zeker geholpen de juiste keuzes te maken. We hebben nu nog geregeld contact met die groep studenten."

Interesse?

Contacteer wannes.gijsels@uantwerpen.be en dien uw voorstel in vóór 17 mei. Meer info op www.uantwerp.be/experience-entrepreneurship

Deel deze pagina: