Vijf klinkende namen als ambassadeur voor tweede editie Smaakmeesters

Vijf bekende horecaondernemers scharen zich als ambassadeur achter de tweede editie van het culinaire evenement ‘Smaakmeesters’: Graham Herbert (Cocktails at Nine), Ingrid Neven (Pazzo), Johan Segers (’t Fornuis), Ronald Ferket (De Vagant) en Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi). Smaakmeesters loopt heel de maand oktober in het historisch centrum, het Eilandje en het Zuid.

Ronald Ferket: “Met een aantal ondernemers leveren wij al langer inspanningen om de horeca in onze stad ook buiten Antwerpen op de kaart te zetten. ’Smaakmeesters’ is een uitgelezen kans om een ruim publiek zowel met de verscheidenheid als met de eigenheid van onze keuken te laten kennismaken.”

Heel oktober genieten

Smaakmeesters wordt georganiseerd door de stad Antwerpen samen met gepassioneerde horecaondernemers, en  vindt dit jaar plaats van zaterdag 1 tot en met maandag 31 oktober. Antwerpenaars en bezoekers genieten een volledige maand van lekker eten en drinken in de deelnemende zaken. Tijdens het openingsweekend van 1 en 2 oktober serveren de ondernemers proevertjes op straat en is er in de Antwerpse binnenstad heel wat culinairs te beleven op verschillende podia.

Lees meer op www.smaakmeesters.be

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: