Vind uw ideale bedrijfslocatie in Antwerpen via de nieuwe location finder van stad Antwerpen en Zimmo.be

In Antwerpen vindt u een uitgebreid aanbod aan bedrijfsvastgoed. De unieke combinatie van bestaande omgevingen en nieuwe ontwikkelingen, en de lagere prijs ten opzichte van vergelijkbare steden in Europa, maakt van Antwerpen een aantrekkelijke locatie om in te investeren en te ondernemen.

Nieuwe toepassing: Find your Location

Om het (veranderende) aanbod aan locaties inzichtelijk te maken voor geïnteresseerde bedrijven en investeerders hebben de stad Antwerpen en Zimmo.be, een leidend platform/zoekmotor voor bedrijfsvastgoed in België, de krachten gebundeld. Samen hebben zij een nieuwe toepassing ontwikkeld die de match tussen vraag en aanbod naar bedrijfsvastgoed faciliteert: ‘Find your location’.  

Overzicht van alle bedrijfsvastgoed in Antwerpen

Find your location is een kaartgebaseerde webpagina die op een heldere en visueel aantrekkelijke manier een overzicht geeft van ontwikkelingsprojecten en bedrijfsvastgoed in Antwerpen. U kan zoeken op specifieke zones voor kantoren, commerciële activiteiten, industrie en kmo’s en horeca, alsook op beschikbare panden in deze gebieden. Via de kaart krijgt u direct meer informatie over het object en kan u in contact komen met de stad Antwerpen, verkoper of verhuurder.

Find your next location in Antwerp

De Find your Location-toepassing is beschikbaar via www.businessinantwerp.eu/locations.

Voor meer algemene informatie over bedrijfsvastgoed in Antwerpen ga naar www.businessinantwerp.eu/unique-selling-points/quality-place

Sectoren: 
Deel deze pagina: