Volg gratis sessies rond mobiliteit in de stad

Tijdens Antwerpen Shift op 20 september kan je korte lezingen volgen rond mobiliteit voor je werknemers. Maak je keuze tussen de gratis B2B-sessies met gastsprekers. 

Zondag maken auto’s in de binnenstad plaats voor andere vervoersmiddelen tijdens Antwerp Shift, de vroegere Antwerpen Autovrij. Er zijn heel wat activiteiten voor bewoners, naast boeiende sessies voor bedrijven. 

Kies een of meerdere sessies met gastspreker

De presentaties belichten kort en krachtig enkele aspecten van professionele verplaatsingen. Diverse gastsprekers gaan in op vervoersmogelijkheden voor bedrijven en werknemers.  De sessies duren 30 minuten, zijn gratis en vinden telkens plaats in een co-workingplek. 

Enkele voorbeelden:

  • Je bedrijfsmobiliteit beheren zonder onkostennota’s.
  • Van verplicht thuiswerken tot geslaagd telewerken.
  • Alles over bedrijfsfietsen.
  • Coworking als oplossing voor een betere mobiliteit.
  • Duurzaam-milieuvriendelijk transport met cargobikes.

Bekijk hier alle B2B-sessies met gastsprekers. Schrijf je vooraf in op www.antwerpenshift.be of op de dag zelf aan een van de infopunten. Zo is veiligheid en voldoende afstand verzekerd.

Welke zone is autovrij op 20 september?

Het gebied tussen de Amsterdamstraat - Londenstraat, Leien, Jan Van Gentstraat – Vlaamsekaai - Scheldestraat en Scheldekaaien is tussen 10 en 18 uur afgesloten voor het autoverkeer. Ook de kaaien zelf zijn grotendeels autoluw. Bekijk hier de kaart.

Bereikbaarheid binnenstad op 20 september

De stad roept bezoekers op om zondag ‘slim’ naar de stad te komen: te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer, of vanaf een P+R. Het programma van het evenement en de bereikbaarheid vind je op www.antwerpenshift.be.
 

Deel deze pagina: