Waarom Antwerpen een uitstekende meetinglocatie is.

Handelsbeurs

Ben je op zoek naar een locatie voor je volgende meeting, event of congres? Met een haven van wereldformaat, dé diamanthoofstad wereldwijd, een innovatieve kennisstad en topinfrastructuur voor meetings, beschikt Antwerpen over heel wat troeven voor een meeting die je deelnemers zich nog lang zullen herinneren.

Heel wat troeven

Makkelijk bereikbaar, lagere vervoerskosten dan bij andere Europese steden, heel wat hotels en venues in het levendige en gezellige centrum van de stad, een rijk culinair aanbod… Antwerpen heeft heel wat troeven voor een meeting,event of congres.

Indrukwekkende meetinglocaties

In een rustige oase in het hart van de stad, naast de historische dierentuin, vind je een state-of-the-art congerscentrum met meer dan twintig zalen: het Flanders Meeting & Convention Center. Maar in Antwerpen kan je ook een meeting organiseren in een brouwerij, in een chocolademuseum, in hotels en in musea. Ontdek een overzicht van indrukwekkende meetinglocaties.

Hybride meetings

De hybride meeting, een combinatie van online en offline, is enorm in opmars. Heb jij de voordelen er al van ontdekt? In Antwerpen weten we hoe we hybride meetings moeten aanpakken, dankzij onze sterke audiovisuele sector en tal van partners die je met plezier bijstaan. We zijn ook met trots lid van de Hybrid City Alliance.

Together we make it happen!

Op www.visitantwerpen.be/meeting vind je alles wat je nodig hebt om van jouw meeting in Antwerpen een succes te maken. Heb je een concrete vraag, neem dan rechtstreeks contact op met de experts van Visit Antwerpen:

 

Visit Antwerpen

Steenplein 1 – 2000 Antwerpen

business@visitantwerpen.be

 

 

Thema's: 
Deel deze pagina: