Werk mee aan het Barokfestival en geef uw horecazaak een barok tintje

De stad Antwerpen brengt in samenwerking met Toerisme Vlaanderen dit jaar hulde aan Peter Paul Rubens en zijn barokke, culturele nalatenschap met het festival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’.

Tijdens het festival, van juni 2018 tot en met januari 2019, staan de schijnwerpers op Rubens, een van de meest invloedrijke kunstenaars ooit én de beroemdste inwoner van de stad Antwerpen.

Naast tal van barokke evenementen, voorstellingen en toptentoonstellingen in de Antwerpse musea en kerken willen we de stad ook een barok tintje geven.

We doen een oproep aan u om ons hierbij te helpen en geven een aantal horecazaken de kans om hieraan mee te werken.

Raamstickers

De stad voorziet voor geïnteresseerde uitbaters raamstickers die uw zaak een barok cachet geven (zie beeld). Zo zet u samen met ons het barokke karakter van Antwerpen in de verf.

Wij zorgen ervoor dat uw etablissement vermeld wordt op onze communicatiekanalen. En misschien kunt u uw zaak zelf in de kijker zetten met een barok gerecht of drankje? Aarzel niet om de Rubens in u wakker te maken!

Wilt u een raamsticker bestellen of heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar luk.broekmans@stad.antwerpen.be. Wij zorgen dat alles netjes gekleefd en verwijderd wordt.

Sectoren: 
Deel deze pagina: