Win een bijzonder Antwerps kunstwerk

Goed nieuws: op 18 juni heropent het Antwerpse stadhuis na een jarenlange renovatie. Het werfdoek, met prachtige tekeningen van Fatinha Ramos, krijgt daarom een nieuw leven. Doe mee met deze wedstrijd en wie weet siert een heel bijzonder kunstwerk binnenkort jouw winkel, eventlocatie of inkomhal?

Als je de afgelopen jaren op de Antwerpse Grote Markt geweest bent, heb je ze vast zien hangen: de kleurrijke tekeningen van de internationaal gelauwerde artieste Fatinha Ramos. Ze stonden op het gigantische werfdoek dat rond het stadhuis hing tijdens de renovatie. De tekeningen vertelden het verhaal van ‘De Reiziger’ die Antwerpen ontdekt in 28 afbeeldingen. Nu het stadhuis weer in volle glorie te bewonderen is, kunnen we het werfdoek een nieuw leven geven. Zin om indruk te maken op je klanten of gasten met een uniek Antwerps kunstwerk?

Werk van Fatinha Ramos in jouw locatie

Je leest het goed: je kan (een stukje) van dit bijzonder Antwerps kunstwerk winnen. We hebben het doek versneden in stukken van 2m x 3,5m en 3m of 3,6m, zodat elk doek een apart kunstwerk is. Let wel op, de formaten kunnen variëren en zoals je kan verwachten hebben de doeken (lichte) gebruikssporen. Een voorwaarde om te kunnen winnen is dat je het doek ophangt op een publieke plaats, zoals een winkelruimte, eventlocatie, inkomhal, zaal of vergaderruimte.

Hoe kan je deelnemen?

Via deze link zie je de beschikbare werken. Selecteer er maximaal drie en vertel ons waarom jouw bedrijf of organisatie het doek wil. Beschrijf ook waar je het doek zal hangen. Deadline: 7 juni om 10 uur. Heb je gewonnen? Dan krijg je ten laatste bericht op 13 juni 2022. Meer info en het wedstrijdreglement vind je via bovenstaande link. Goed om te weten: de wedstrijd is enkel voor bedrijven en organisaties en niet voor particulieren.

Succes! 

Deel deze pagina: