Winnaar Gouden Glimlach geeft buurtfeest

Bakkerij Roché, de winnaar van de Gouden Glimlach 2014, gaf afgelopen weekend een buurtfeest aan de Herentalsebaan in Deurne. Johan Petit zette de bakker in de bloemen, waarna het feest kon beginnen met optredens en een hapje en een drankje. 

Bakkerij Roché kroonde zich in maart tot 'Gouden Glimlach' en mag zich een jaar lang de beste buurtwinkel van Antwerpen noemen. Volgens de jury heeft de bakker een groot engagement voor de buurt. 
Naast een buurtfeest krijgt de winnaar ook een reclamecampagne als laureaat van De Gouden Glimlach, een wedstrijd waarbij stad, ATV en Radio 2 op zoek gaan naar de favoriete buurtwinkel van de sinjoren. ‘Dit is de mooiste beloning voor twintig jaar werken’, reageert een glunderde zaakvoerster Loubna Azouaghe.
 
De jury was unaniem toen ze half maart haar keuze maakte. De bakker in Deurne-Zuid toont een groot engagement voor de buurt. Hassan, die net als zijn vrouw in Antwerpen geboren werd, bedacht drie jaar geleden het Deurns Smullerke. Het theekoekje van luchtig zanddeeg met een laagje groene marsepein is sindsdien het officiële streekproduct van Deurne. Hassan is sinds kort ook voorzitter van de lokale handelaarsvereniging.
 


 

 

 

 

 

Sectoren: 
Deel deze pagina: