Zet je onderneming in de kijker tijdens The Tall Ships Races

Al voor de zevende keer op rij is Antwerpen gaststad van The Tall Ships Races. Deze renommeerde zeilwedstrijd, met allerlei randactiviteiten, trekt traditioneel heel wat kijklustigen naar de Scheldekaaien en het Eilandje. Maak gebruik van de mogelijkheden om jouw onderneming in de kijker te zetten tijdens dit indrukwekkende spektakel.  

Ga voor een partnership

Meer dan 500 000 bezoekers uit binnen- en buitenland zullen van 22 tot 25 juli 2022 naar Antwerpen afzakken om de mooiste en grootste zeilschepen ter wereld te bewonderen. Ook in de nationale en internationale media zal dit event op heel wat aandacht kunnen rekenen. Wil jij je onderneming in de kijker zetten? Dan is partner worden van The Tall Ships Races een uitgelezen kans.

“Tijdens The Tall Ships Races 2022 maak je van dichtbij kennis met de haven van de toekomst.” (Wouter De Geest, voorzitter van Voka en ambassadeur van The Tall Ships Races)

Word peter van een trainee

Naast een feestelijk evenement zijn The Tall Ships Races uiteraard ook een zeilwedstrijd. Opvallend is dat er, naast de gewone bemanning, ook heel wat trainees meevaren aan boord. Jij kan peter worden van een of meer deze jongeren en ze zo de kans geven deel te nemen aan deze unieke ervaring.

Maak indruk op je genodigden

Veel mensen kijken ernaar uit de kathedralen van de zee te bewonderen vanop de kaaien. Maar wie droomt er niet van om een stapje aan boord te zetten? Boek een hospitalitypakket en nodig je relaties uit op een van de deelnemende historische zeilschepen. Samen genieten van een hapje en een drankje op een scheepsdek, als dat geen bijzondere ervaring is? Ontdek het hier.

 

Heb je interesse in een van deze drie mogelijkheden? Of wil je een voorstel op maat laten uitwerken? 

Contacteer de organisatie en bekijk samen alle opties.

Stuur je liever een mailtje? Dat kan via tallships@antwerpen.be.

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina: