Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Hoe blijf jij op de hoogte om te groeien als ondernemer?

  Nieuwsbrief, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, … welke kanalen volg jij om op de hoogte te blijven van de service die stad Antwerpen biedt aan ondernemers? Wij willen je immers zo goed mogelijk bereiken om je te informeren over financiële ondersteuning en begeleiding waar je beroep op kan doen.

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil jij deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel lopen er volgende offertevragen.

  COSH! MUTANI en POLYGONAL krijgen steun van de stad voor innovatie in de modesector

  De stad riep ondernemers in de modesector op om innovatieve projecten in te dienen. Drie projecten werden geselecteerd en kunnen gerealiseerd worden met financiële ondersteuning van de stad.

  De Kringwinkel versterkt positionering van 'circuit' via innovatietraject

  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. matcht ondernemers die een innovatietraject willen doorlopen met een creatief bureau. Zo werkte De Kringwinkel samen met DIFT om de branding van 'circuit' helder te krijgen en het project sterker te kunnen profileren.

  Gezocht: enthousiaste ondernemer voor het vernieuwde stadhuis en sporthal Sorghvliedt

  Heb je er altijd van gedroomd om te ondernemen op een unieke locatie? Stad Antwerpen is op zoek naar een exploitant voor het gelijkvloers en de kelderverdieping van het vernieuwde stadhuis. Dien je kandidatuur in voor 15/11!

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen.

  Is jouw horecabar klaar voor een nieuwe geschoolde bartender?

  Het tekort aan horecapersoneel in de Antwerpse horeca aanpakken, daarvoor slaan stad Antwerpen, VDAB, Diageo en het vormingsfonds Horeca Forma de handen in elkaar. Met een opleiding 'Learning For Life' krijgen Antwerpse werkzoekenden in 260 uur een opleiding tot bartender.

  Herbeleef Smaakmeesters: culinaire ondernemers en toptalent

  De 7de editie Smaakmeesters en Smaakmeesters Deluxe in beeld. Fier op al deze culinaire ondernemers én het toptalent in Antwerpen. Zet je. Beelden zeggen zoveel meer.

  IMPACT seats: gratis mentortraject voor impactondernemers

  Netwerk Ondernemen en stad Antwerpen bieden dit najaar samen 5 gratis mentortrajecten aan voor ondernemers die de wereld met hun product of hun dienst willen verbeteren. Stel je kandidaat voor 25 oktober.

  De Antwerpse Reus in Hoboken

  De Antwerpse Reus reist rond. De voorbije netwerksessie vond plaats in Hoboken, waar ondernemers elkaar inspireerden en samen drie belangrijke aandachtspunten formuleerden.

Pagina's