Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Uitbater gezocht voor Red Star Line museumcafé

  Van 18 juni tot en met 21 september sluit het museum tijdelijk de deuren voor verbouwingswerken. Nadien opent het museum met een museumcafé dat ingericht wordt op een nieuw gebouwde mezzanine (125m²). Voor dit museumcafé zoekt de stad een uitbater.

  7 nieuwe bedrijven geselecteerd voor de IoT-hub The Beacon

  Na een tweede open call werden 7 bedrijven geselecteerd voor The Beacon. Hiermee zijn al 17 bedrijven bekend die vanaf september deel zullen uitmaken van de gloednieuwe business- en innovatiehub met kantoorruimtes voor topbedrijven in Internet of Things (IoT).

  Antwerpen neemt deel aan World Cities Summit in Singapore

  Van 8 tot 12 juli is de stad Antwerpen samen met belangrijke partners aanwezig op de 6e editie van de World Cities Summit in Singapore.

  6 originele locaties voor uw business event

  Antwerpen heeft alles in huis voor de organisatie van uw meeting, congres, incentive of business event. Hier enkele originele locaties voor uw bedrijfsevenement in Antwerpen.

  Viert uw zaak mee 500 jaar kathedraaltoren?

  Op 1 september 2018 is de kathedraaltoren, waaraan zo lang gebouwd is en waar de Antwerpenaar zo fier op is, exact 500 jaar oud. Maakt u met uw horecazaak graag deel uit van het verjaardagsfeest?

  EcoBirdy: recycleren wordt kinderspel

  EcoBirdy lanceerde in januari 2018 haar eerste collectie stoelen, tafels, lampen en bergmeubels, gemaakt uit gerecycleerd speelgoed: vandaag staat het Antwerpse bedrijf al internationaal bekend om haar meubilair voor kinderen.

  “StartupVillage is een hub voor aanstormend talent”

  StartupVillage, de thuishaven van startups, scale-ups, incubatoren en investeerders aan het Mechelseplein, vierde onlangs zijn eerste verjaardag. Een prima aanleiding om even binnen te kijken bij enkele van de deelnemers die er vanaf het eerste uur bij waren.

  Gezocht: uitbating cateringstanden Bollekesfeest 2018

  Bollekesfeest editie 2018 gaat door van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus in de historische binnenstad. Stad Antwerpen nog op zoek naar uitbaters voor verschillende cateringstanden op de Grote Markt en Suikerrui.

  Gezocht: uitbating vis- en schaaldierenmarkt Bollekesfeest 2018

  Stad Antwerpen is nog op zoek naar uitbaters voor de vis – en schaaldierenmarkt op het Steenplein tijdens het Bollekesfeest.

  My Fair Diamond maakt unieke juwelen met ethische diamanten

  Hoe zit het met de werkomstandigheden in de mijnen waar diamanten worden ontgonnen? My Fair Diamond brengt juwelen op de markt die harde ethische garanties koppelen aan een uniek en oogstrelend ontwerp.

Pagina's