Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Russische startup CPS Lab komt maand lang naar Antwerpen

  Gisteren stond in Moskou een business seminar op het programma waar Antwerpen werd gepromoot. Een hoogtepunt van het seminar was de ‘pitch competition’, waarbij de Russische startup CPS Lab als winnaar uit de bus kwam.

  Gezocht: uitbater openbare donderdagmarkt in Berchem

  De stad Antwerpen is op zoek naar een concessiehouder voor het uitbaten en organiseren van een openbare donderdagmarkt in de De Villegasstraat, 2600 Berchem.

  Vraag uw evenemententerras aan tijdens het WK 2018

  Voor het WK 2018 kan u als horecazaak met een vergund terras een evenementenaanvraag indienen om een tv of tapinstallatie te plaatsen binnen de vergunde terraszone.

  Gezocht: concessiehouder voor Wielercentrum Wilrijk

  Hebt u interesse om een succesvolle business uit te bouwen voor u en voor de reeds aanwezige sporters? Het is de ambitie van de stad Antwerpen om zoveel...

  Van idee naar business plan in 14 dagen

  Universiteit Antwerpen biedt ondernemers de kans om hun idee door een internationale groep studenten te laten uitwerken tot businessplan.

  Denk er aan: 19 april is secretaressendag

  Op donderdag 19 april is het Secretaressedag. Het is het ideale moment om uw medewerkers in de bloemen te zetten en om hen te bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar.

  Hoe arbeidsintensieve logistiek in België houden?

  U hebt een product dat handmatig moet worden samengesteld. Uitwijken naar lagelonenlanden is niet evident, omdat uw product aan tal van specifieke vereisten moet voldoen. Waar kan u daarvoor dan terecht? Maatwerkbedrijven in eigen land bieden de oplossing.

  Schrijf in voor The 5th Conference on digital health

  The 5th Conference is een nieuw Belgisch grootschalig evenement met als doel bruggen te bouwen tussen verschillende spelers en innovatoren in de gezondheidszorg.

  Tips van de Nieuwe Natie-coach Karl Magnus voor startende ondernemers

  Vijftien creatieve ondernemers mochten hun startende zaak of concept uittesten tijdens de derde editie van ’de Nieuwe Natie’ in Shopping Stadsfeestzaal. Karl Magnus is een van de professionele coaches die de starters begeleidde bij de uitwerking, inrichting, het financiële plaatje en de klantenbeleving.

  Gezocht: concessiehouder voor nieuwe stadscamping

  De stad Antwerpen zoekt een kandidaat voor het ontwerp, de bouw, financiering en uitbating van een stadscamping. De stad stelt hiervoor, voor een periode van 30 jaar, een interessant gelegen terrein ter beschikking van 5,2ha.

Pagina's