Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor jouw bedrijf in Antwerpen?

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. We bundelen voor Antwerpse ondernemers de meest relevante informatie en nuttige links.

  Stad Antwerpen matcht ondernemers

  Als onderneming kan je deelnemen aan deze events: andere ondernemers ontmoeten en zo jouw kennis vergroten. Er is vast een event dat aansluit bij jouw...

  Antwerpen UCoin: een groot succes, doe je mee?

  1 maand na de introductie van de digitale munt ‘Antwerpen UCoin’ werd reeds 1 miljoen euro in de lokale economie gepompt. Ben je nog niet ingeschreven? Doe het vandaag nog.

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil jij deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel lopen er volgende offertevragen.

  Je mode-event of actie in de OFF-Kalender

  Begin september opent het Antwerpse ModeMuseum opnieuw de deuren. MoMu lanceert een OFF-kalender, activiteiten die naast het officiële heropeningsprogramma plaatsvinden. Jij kan een activiteit of event laten opnemen.

  Antwerpse creatives helpen innoveren [inclusief vragenlijst]

  Kijk mee hoe creatives moeilijke vraagstukken aanpakken. Misschien zit jij met een ondernemersvraagstuk waar zij zich over kunnen buigen? Richt je tot ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. om met hen in contact te komen. En creatives, vul de survey in!

  Dien je project in voor financiering van de stad

  We bundelden onze thematische oproepen om projecten in te dienen. Check met regelmaat of jouw project in aanmerking komt voor een toelage van de stad.

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen.

  Antwerpse start-ups en bedrijven starten innovaties op in digitale, circulaire, creatieve of health- economie

  34 ondernemers die rondliepen met een vernieuwend idee voor de digitale, circulaire, creatieve of gezondheidseconomie van de stad, dienden een voorstel in. De jury selecteerde 8 projecten die wij graag bekend maken.

  Oproep voor bedrijven: gespecialiseerde begeleiding voor kwetsbare werkzoekenden

  De stad Antwerpen zoekt bedrijven of organisaties met expertise in één-op-één begeleiding voor kwetsbare werkzoekenden. De focus ligt op intake, screening, matching en opvolging bij de start op de werkvloer. Schrijf je in tot en met 13 augustus 2021.

Pagina's