Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Handelaar of horeca-ondernemer in Antwerpen? Vraag extra coronasteun aan

  Winkels en horecazaken zijn open in Antwerpen. Met heel wat voorzorgen en extra maatregelen wordt de klant een veilige omgeving aangeboden om te winkelen, iets te drinken of uit eten te gaan. De stad biedt handelaars en horeca-ondernemers daarbij extra ondersteuning en verhoogde financiële toelages.

  Artists Unlimited lanceert een streaming-platform met verdienmodel voor artiesten

  In de strijd tegen Covid-19 zocht Artists Unlimited (AU!) naar een digitale oplossing voor de afgelaste festivals en het verlies aan inkomen van artiesten. Met de steun van de stad lanceerde AU! in juni een live streaming-platform gekoppeld aan een nieuw verdienmodel.

  Corona: Federale, Vlaamse en andere steunmaatregelen voor ondernemers

  Als ondernemer kan u op heel wat steun rekenen van de federale en Vlaamse overheid en van andere instellingen. Voor bepaalde specifieke sectoren gelden nog extra steunmaatregelen. Op deze pagina leest u er alles over. Bekijk ook zeker de algemeen geldende preventietips.

  Vergroot als digitale start-up of scale-up je kansen in Duitsland

  Een kans om de Duitse markt te verkennen Duitsland heeft een groot business-potentieel als derde grootste investeerder in durfkapitaal in Europa. Met een...

  Groot testdorp Spoor Oost voor Antwerpenaars zonder Covid-symptomen

  Volgende week start een drive-in aan Spoor Oost, voor Covid-tests op grote schaal. Dat moet de druk wegnemen bij de Antwerpse huisartsen, spoeddiensten en...

  Nieuwe richtlijnen voor je horecazaak

  Elke zaakvoerder draagt zelf de verantwoordelijkheid over het respecteren van de regels in zijn zaak. Voor horeca-ondernemers gelden deze regels: Noteer...

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor uw bedrijf in Antwerpen?

  Sinds 18 maart gelden er verscherpte maatregelen voor ons land, die een impact hebben op tal van sectoren en ondernemingen. Een overzicht van de steunmaatregelen voor ondernemers en aangepaste dienstverlening van verschillende overheden.

  Corona: steunmaatregelen van de stad voor ondernemers

  Het stadsbestuur ondersteunt zelfstandigen en ondernemers extra om deze moeilijke periode door te komen en actief te blijven. De stad reserveert voor deze inspanningen 50 miljoen euro in een apart fonds.

  Oproep: stedelijke personeelsvereniging zoekt handelaars en horecaondernemers

  SODI+ biedt de medewerkers van stad Antwerpen onder meer voordelen bij aankopen in winkels of een bezoek aan een horecazaak. Interesse om uw producten of diensten ook in dit aanbod te laten opnemen?

  Registratieplicht voor horecazaken: digitale toepassingen maken het ondernemers makkelijk

  Vanaf zaterdag 25 juli moeten horeca-ondernemers al hun klanten te registreren, zodat contact tracers in geval van besmetting iedereen die op een bepaald moment in een zaak was kunnen bereiken. Verschillende ondernemers zochten en vonden een eenvoudige digitale oplossing.

Pagina's