Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    Makerspace Antwerpen in The Beacon: bottom-up innovatie en prototyping

    Het nieuwe Makerspace Antwerpen is sinds kort gevestigd in innovatiehub The Beacon. Het is een plek waar starters, bedrijven en organisaties begeleid worden naar een succesvolle innovatie en een idee kunnen uitwerken tot een marktklaar prototype.

    Eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus”: herbekijk de tips die je zaak doen groeien

    Tijdens de eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus” vertelden Yana Lamon en haar coach Karl Magnus hoe Yana het concept van haar horecazaak ontwikkelde en nu nog verder verfijnt. Herbekijk de tips van Karl die ook jouw zaak kunnen doen groeien.

    Antwerpse startups grijpen hun kans in Duitsland

    Antwerpse startups Geckomatics en Condugo kregen de kans om deel te nemen aan UnternehmerTUM. Ze leggen uit wat het traject inhoudt en hoe Antwerpse startups hierdoor internationaal kunnen groeien.

    Volg de gratis inspiratiesessie van de eerste Antwerpse Reus: MOOY

    16 november | Yana Lamon vertelt hoe zij als jonge onderneemster de hulp inriep van Karl Magnus van PROEF. Hij was haar coach tijdens de oprichting en bijsturing van het concept van haar zaak MOOY.

    Coworking: de flexibele structuur om je focus te heroveren

    In Antwerpen vind je tientallen coworkingplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze werken in een Antwerpse coworkingruimte: deze keer De Koekenfabriek in Merksem.

    Een coworkingspace helpt je duidelijker aflijnen tussen werk en privé

    In Antwerpen vind je tientallen gedeelde werkplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze - ook tijdens de coronacrisis - werken in een Antwerpse coworkingruimte

    “De beste terrasjes van ’t Stad? Die vind je op de Sint-Jansvliet!”

    Sint-Jansvliet: nood aan meer plaats voor horecaterrassen De Sint-Jansvliet is een drukbezocht pleintje: de Voetgangerstunnel komt erop uit en het is het...

    Horecazaak Hygge werft nieuwkomer Amzinkhan als keukenhulp aan

    Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.

    Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract

    Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.

    Kammenstraat autovrij tijdens zomersolden

    Tijdens de zomersolden zal de Kammenstraat autovrij gemaakt worden. Om een vlotte doorstroming van het verkeer en openbaar vervoer te garanderen worden een aantal flankerende maatregelen genomen.

Pagina's