Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Gezocht: innovatieve oplossingen voor coronaviruspandemie

  Heeft uw bedrijf een innovatief idee om de problemen die door de coronaviruspandemie veroorzaakt worden te bedwingen? Dien uw kandidatuur in en maak kans op subsidies van stad Antwerpen.

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor uw bedrijf in Antwerpen?

  Sinds 18 maart gelden er verscherpte maatregelen voor ons land, die een impact hebben op tal van sectoren en ondernemingen. Een overzicht van de steunmaatregelen voor ondernemers en aangepaste dienstverlening van verschillende overheden.

  BlueChem: BNP Paribas Fortis extra partner van ecosysteem voor duurzame chemie

  BlueChem kan 1,5 maand voor de opening al uitpakken met een bezettingsgraad van 30% en huurders zoals BASF, Borealis en INEOS. Nu versterkt ook BNP Paribas Fortis het ecosysteem rond duurzame chemie.

  Oproep: trek met uw Antwerpse start-up naar Singapore dankzij stad Antwerpen.

  Is uw startup of scale-up klaar om Singapore te veroveren? Voor de periode april 2020 t.e.m. maart 2021 zoekt de stad 3 start-ups met Antwerpse roots om een tijdelijk kantoor te openen bij B-DNA.

  Ga mee op handelsmissie naar Zuid-Afrika

  U kan nog mee met de stedelijke missie van 3 tot 9 mei naar Kaapstad en Johannesburg. U kan er nieuwe contacten leggen, zakenrelaties verstevigen, uw afzetmarkt verruimen... Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan nog tot 15 maart.

  Antwerpen stijgt naar 6e plaats in Europese ranking scale-upsteden

  Antwerpen is naar een 6e plaats geklommen in het nieuwe Manufacturing Tech Report. Antwerpen laat in de ranking Parijs achter zich.

  Open Call: Coaching bij de lancering van start-ups in Health

  Jonge tech start-ups met plannen in de gezondheidssector kunnen zich tot 1 februari opgeven om het Imec.istart business acceleration program te volgen. Uw kandidatuur wordt ook beoordeeld op de ambitie en het potentieel om internationaal door te groeien.

  Check de aanbestedingen van de stad Antwerpen

  Wil u deelnemen aan aanbestedingen van de stad Antwerpen? Momenteel lopen er volgende aanbestedingen.

  Op naar een ondernemend 2020!

  Artificial Intelligence toegepast in een KMO – 5 vragen beantwoord

  Waarom zou een KMO artificiële intelligentie moeten inzetten? Genoeg redenen om toch na te gaan of projecten en taken in aanmerking komen voor AI-toepassingen en of u daar uw voordeel uithaalt. Uw 5 vragen worden hier beantwoord.

Pagina's