Sint-Jansvliet: nood aan meer plaats voor horecaterrassen De Sint-Jansvliet is een drukbezocht pleintje: de Voetgangerstunnel komt erop uit en het is het...
Horecazaak Hygge werft nieuwkomer Amzinkhan als keukenhulp aan
Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.
Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract
Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.
Tijdens de zomersolden zal de Kammenstraat autovrij gemaakt worden. Om een vlotte doorstroming van het verkeer en openbaar vervoer te garanderen worden een aantal flankerende maatregelen genomen.
De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys koos voor het centrum van Antwerpen om zijn eerste filiaal in België te openen. “We zien Antwerpen als ideale uitvalsbasis om nog meer Five Guys restaurants te openen in België”, vertelt CEO Paul Reynisch.
Sense begeleidt mensen naar een nieuwe carrière in de horeca. Het is de perfecte leerschool voor hen: ze schaven er in een uitdagende omgeving hun competenties bij.
Hoe ziet de hotelwereld er achter de schermen uit? Wat houdt werken in de hospitality-sector juist in? Hotelketen Hilton onthulde de geheimen tijdens Careers@Hilton.