Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    Coworking: de inspiratiebron bij uitstek

    DOTS coworking in Deurne. Digitaal designer Bram Esposito werkt afwisselend thuis of in een coworkingspace. Wanneer de nood aan creativiteit hoog is, dient deze gedeelde werkplek voor hem als ideale inspiratiebron.

    Eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus”: herbekijk de tips die je zaak doen groeien

    Tijdens de eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus” vertelden Yana Lamon en haar coach Karl Magnus hoe Yana het concept van haar horecazaak ontwikkelde en nu nog verder verfijnt. Herbekijk de tips van Karl die ook jouw zaak kunnen doen groeien.

    Volg de gratis inspiratiesessie van de eerste Antwerpse Reus: MOOY

    16 november | Yana Lamon vertelt hoe zij als jonge onderneemster de hulp inriep van Karl Magnus van PROEF. Hij was haar coach tijdens de oprichting en bijsturing van het concept van haar zaak MOOY.

    Coworking: de flexibele structuur om je focus te heroveren

    In Antwerpen vind je tientallen coworkingplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze werken in een Antwerpse coworkingruimte: deze keer De Koekenfabriek in Merksem.

    Een coworkingspace helpt je duidelijker aflijnen tussen werk en privé

    In Antwerpen vind je tientallen gedeelde werkplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze - ook tijdens de coronacrisis - werken in een Antwerpse coworkingruimte

    Handelaarsverenigingen op zoek naar engagement

    Lokale handelaarsverenigingen zetten de schouders onder tal van initiatieven. Wat motiveert hen? Wat baart hen zorgen?

    Commerciële Inspiratie: denk na over de toekomst van uw zaak

    Thomas Vanderhoydonck, zaakvoerder van Fietsenwinkel De Geus op het Zuid was deelnemer aan de eerste lichting coachingtrajecten ‘Commerciële Inspiratie'.

    Maritieme sector staat stil bij competenties van de toekomst

    De inspiratiesessie ‘competenties van de toekomst’ van Geoffrey van Tittelboom zoomde in op de evolutie van de sector en op het effect ervan - namelijk, dat er nieuwe competenties nodig zijn om bij te blijven.

    PROEF helpt jonge horeca-ondernemers

    Via de incubator PROEF kunnen ondernemers hun concept tijdelijk uitproberen in een bestaande zaak, onder professionele begeleiding én in een veilige omgeving.

    Smakelijk kennismaken met de buren

    Op 7 juli schoven 60 winkeliers uit de Consciencebuurt aan voor een zomerse barbecue. “Een supergezellige avond.”

Pagina's