Wil jij een innovatief project voorstellen om een bedrijventerrein energie-efficiënter te maken of er hernieuwbare energie op te wekken? Je kan nog tot 15 april je project indienen bij stad Antwerpen.
Ontwikkeling van ecologisch schoonmaakproduct YOKUU, met steun van de stad
Half februari werd deze start-up “starter van het jaar 2020" in provincie Antwerpen. Hij ontwikkelde, met steun van de stad een innovatief schoonmaakproduct dat beantwoordt aan de verwachtingen van onze maatschappij op gebied van ecologie.
Vanaf dit jaar mogen enkel nog herbruikbare bekers aangeboden worden op evenementen. U kan als geschikte leverancier in de communicatie naar eventorganisatoren opgenomen worden.
Nieuwkomers aan het werk als huishoudhulp: Vlaams dienstenchequebedrijf haalt inspiratie bij Antwerps opleidingstraject
Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.
Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract
Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.
De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys koos voor het centrum van Antwerpen om zijn eerste filiaal in België te openen. “We zien Antwerpen als ideale uitvalsbasis om nog meer Five Guys restaurants te openen in België”, vertelt CEO Paul Reynisch.
Sense begeleidt mensen naar een nieuwe carrière in de horeca. Het is de perfecte leerschool voor hen: ze schaven er in een uitdagende omgeving hun competenties bij.
Zorgtalent pakt tekort arbeidskrachten in zorgsector aan