Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    Vraag subsidie voor een klimaatneutraal bedrijventerrein

    Wil jij een innovatief project voorstellen om een bedrijventerrein energie-efficiënter te maken of er hernieuwbare energie op te wekken? Je kan nog tot 15 april je project indienen bij stad Antwerpen.

    Ontwikkeling van ecologisch schoonmaakproduct YOKUU, met steun van de stad

    Half februari werd deze start-up “starter van het jaar 2020" in provincie Antwerpen. Hij ontwikkelde, met steun van de stad een innovatief schoonmaakproduct dat beantwoordt aan de verwachtingen van onze maatschappij op gebied van ecologie.

    Wat verandert er op 1 januari rond afvalophaling?

    Op 1 januari 2021 zijn er een aantal veranderingen rond de afvalophaling voor bedrijven.

    Levert u herbruikbare bekers?

    Vanaf dit jaar mogen enkel nog herbruikbare bekers aangeboden worden op evenementen. U kan als geschikte leverancier in de communicatie naar eventorganisatoren opgenomen worden.

    Nieuwkomers aan het werk als huishoudhulp: Vlaams dienstenchequebedrijf haalt inspiratie bij Antwerps opleidingstraject

    Sociaal engagement Het pilootproject met vluchtelingen kwam voort uit het sociale engagement van Het Poetsbureau. Jens Leroy: “We zijn een gezond...

    Horecazaak Hygge werft nieuwkomer Amzinkhan als keukenhulp aan

    Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.

    Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract

    Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.

    “Five Guys wou absoluut naar Antwerpen komen”

    De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys koos voor het centrum van Antwerpen om zijn eerste filiaal in België te openen. “We zien Antwerpen als ideale uitvalsbasis om nog meer Five Guys restaurants te openen in België”, vertelt CEO Paul Reynisch.

    Sense stoomt toekomstig horecapersoneel klaar

    Sense begeleidt mensen naar een nieuwe carrière in de horeca. Het is de perfecte leerschool voor hen: ze schaven er in een uitdagende omgeving hun competenties bij.

    Zorgtalent pakt tekort arbeidskrachten in zorgsector aan

    Zorgtalent wil de zorgsector als interessante werkgever promoten en de keuze van de opleiding voor studenten beter afstemmen.

Pagina's