Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    CEO Ives Agemans over Cyborn. Antwerpen thuishaven voor internationale sterspeler in gamingindustrie

    Ives Agemans is CEO van de animatiestudio Cyborn. Dat bedrijf is volgens Trends de snelste groeier bij de middelgrote onafhankelijke bedrijven in Antwerpen. Tijd voor een gesprek met deze uitblinker.

    Data en slimme technologie helpt handelaars om winkelen en verkopen futureproof te maken.

    Op de centrale winkelas ‘Via Sinjoor’ zullen verschillende slimme toepassingen worden getest, zoals digitale informatieschermen. Ook in winkels zelf zullen innovatieve toepassing opduiken, zoals ‘augmented reality’. Met twee innovatieve retailprojecten wil de stad haar handelaars steunen.

    Maak je bedrijf klimaatrobuust met deze premie

    Wil jij je perceel en bedrijf toekomstklaar maken door te ontharden, vergroenen en regenwater slim te gebruiken? Stad Antwerpen geeft je en premie tot 30.000 euro.

    Coworking: de inspiratiebron bij uitstek

    DOTS coworking in Deurne. Digitaal designer Bram Esposito werkt afwisselend thuis of in een coworkingspace. Wanneer de nood aan creativiteit hoog is, dient deze gedeelde werkplek voor hem als ideale inspiratiebron.

    Welke nieuwe innovatiekansen laten diamantbedrijven schitteren?

    Hoe innoveer je je diamantbedrijf in Antwerpen? Robotica, automatisering, digitalisering... waarvoor je ook kiest, stad Antwerpen begeleidt je diamantbedrijf om 'futureproof' te worden.

    Coworking: de flexibele structuur om je focus te heroveren

    In Antwerpen vind je tientallen coworkingplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze werken in een Antwerpse coworkingruimte: deze keer De Koekenfabriek in Merksem.

    Opleiding diamantbewerking voor jongeren geeft sector garanties voor toekomst

    Antwerpen en diamant, die combinatie staat voor een rijke, indrukwekkende en unieke geschiedenis. Al meer dan 550 jaar worden diamanten verhandeld in de...

    Een coworkingspace helpt je duidelijker aflijnen tussen werk en privé

    In Antwerpen vind je tientallen gedeelde werkplekken. Wat zijn de voordelen ervan? In een meerdelige reeks vertellen ondernemers waarom ze - ook tijdens de coronacrisis - werken in een Antwerpse coworkingruimte

    Waarom ik cowork? “Diversiteit aan locaties is groot pluspunt van Bar d’Office”

    Flexibel, comfortabel en toegankelijk: dat zijn de typische kenmerken van een coworkingspace. Antwerpen telt tientallen flexibele werkplekken, maar wat zijn nu de echte voordelen ervan? Deel 1: Gitlab stimuleert coworking in Bar d’Office.

    Stad Antwerpen promoot Antwerpen als winkelstad tijdens 25e retailbeurs MAPIC

    De stad Antwerpen mag niet ontbreken op de 25e editie van dé belangrijkste retailbeurs van Europa, MAPIC. Van 13 tot 15 november verzamelen in Cannes...

Pagina's