Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Nieuw: Handige link voor meer info over Antwerpse percelen

  Wil u meer weten over een perceel in Antwerpen of in een district? Surf naar ver-bouwregels en advies op maat en u krijgt onmiddellijk zicht op de regelgeving van toepassing op dit perceel.

  8 tips voor eigenaars van leegstaande bedrijfs- en handelspanden

  Als eigenaar van een of meer leegstaande bedrijfs- of handelspanden hebt u er alle belang bij om snel een nieuwe invulling te vinden.

  Studio Dott bouwt nieuwe kantoren nabij Groen Kwartier

  Studio Dott, een creatieve ontwerpstudio voor producten, interieurs, diensten en strategieën, plant het volgende nieuwjaarsfeestje in nieuwe kantoren in de Boomgaardstraat in Berchem.

  KPMG vindt nieuwe locatie op Post X-site

  KPMG, wereldwijd een van de grootste dienstverleningsbureaus voor accountancy, belastingadvies, auditing en bedrijfsadvies, nam onlangs zijn intrek op de Antwerpse Post X-site.

  Seefbier keert terug naar huis in Antwerpen

  Jaren geleden brachten bierfanaten Karen Follens en Johan Van Dyck het Antwerpse bier terug tot leven. “Als een hobbyproject”, zegt Karen. “Maar al snel werd het een uit de kluiten gewassen passie.” Sinds mei 2017 wordt het bier opnieuw in Antwerpen gebrouwen. En vanaf januari kan u een glas komen proeven in de brouwzaal van de Antwerpse Brouw Compagnie in de Cadixwijk.

  Vergunningen aanvragen vanaf 1 januari 2018 via Omgevingsloket

  Vanaf 1 januari 2018 worden vergunningsaanvragen enkel nog ingediend in het ‘loket voor omgevingsvergunningen’.

  Post X: letterlijk en figuurlijk een brug naar de buurt

  Op de plek waar ooit het Antwerpse postsorteercentrum stond, verrijst vandaag Post X. De site met bedrijfsvastgoed krijgt een sterke link met de buurt, vertelt projectdirecteur Bob Verdonck van projectontwikkelaar IRET.

  Gigantisch kunstwerk op leegstaande Antwerp Tower

  Een indrukwekkend kunstwerk siert vanaf 7 september de gevel van de Antwerp Power. Eigenaar Matexi wil zo het leegstaande gebouw een tijdelijke artistieke invulling geven.

  ‘Werkervaringsklanten tewerkstellen biedt ook kansen voor de werkgever’

  Sabine De Mits, HR manager afdeling consumentengoederen van Katoen Natie vertelt waarom werkgevers wel varen bij artikel 60.

  Pop up to date ontvangt 'URBACT Good Practice City' label

  Het lokale cultuurbeleid van het district Berchem geeft met Pop up to Date jonge creatieve ondernemers de kans om hun werk te tonen aan een breed publiek...

Pagina's