Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    Eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus”: herbekijk de tips die je zaak doen groeien

    Tijdens de eerste inspiratiesessie “De Antwerpse Reus” vertelden Yana Lamon en haar coach Karl Magnus hoe Yana het concept van haar horecazaak ontwikkelde en nu nog verder verfijnt. Herbekijk de tips van Karl die ook jouw zaak kunnen doen groeien.

    Volg de gratis inspiratiesessie van de eerste Antwerpse Reus: MOOY

    16 november | Yana Lamon vertelt hoe zij als jonge onderneemster de hulp inriep van Karl Magnus van PROEF. Hij was haar coach tijdens de oprichting en bijsturing van het concept van haar zaak MOOY.

    Horecazaak Hygge werft nieuwkomer Amzinkhan als keukenhulp aan

    Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.

    Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract

    Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.

    “Five Guys wou absoluut naar Antwerpen komen”

    De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys koos voor het centrum van Antwerpen om zijn eerste filiaal in België te openen. “We zien Antwerpen als ideale uitvalsbasis om nog meer Five Guys restaurants te openen in België”, vertelt CEO Paul Reynisch.

    Handelaarsverenigingen op zoek naar engagement

    Lokale handelaarsverenigingen zetten de schouders onder tal van initiatieven. Wat motiveert hen? Wat baart hen zorgen?

    Commerciële Inspiratie: denk na over de toekomst van uw zaak

    Thomas Vanderhoydonck, zaakvoerder van Fietsenwinkel De Geus op het Zuid was deelnemer aan de eerste lichting coachingtrajecten ‘Commerciële Inspiratie'.

    PROEF helpt jonge horeca-ondernemers

    Via de incubator PROEF kunnen ondernemers hun concept tijdelijk uitproberen in een bestaande zaak, onder professionele begeleiding én in een veilige omgeving.

    Sense stoomt toekomstig horecapersoneel klaar

    Sense begeleidt mensen naar een nieuwe carrière in de horeca. Het is de perfecte leerschool voor hen: ze schaven er in een uitdagende omgeving hun competenties bij.

    Smakelijk kennismaken met de buren

    Op 7 juli schoven 60 winkeliers uit de Consciencebuurt aan voor een zomerse barbecue. “Een supergezellige avond.”

Pagina's