Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Tips om je zaak online open te houden

  Ben je een webwinkel aan het opstarten, of twijfel je nog? We bundelen enkele handige tools en bronnen voor nuttige info en begeleiding.

  Zuid en Nieuw Zuid worden rode parkeerzone in december

  Vanaf 30 november verandert de parkeertariefzone tussen de Kaaien en de Leien, inclusief de Gedempte Zuiderdokken, naar een rode zone. Ten laatste 8 december gelden nieuwe parkeertarieven.

  Corona: Federale, Vlaamse en andere steunmaatregelen voor ondernemers

  Als ondernemer kan u op heel wat steun rekenen van de federale en Vlaamse overheid en van andere instellingen. Voor bepaalde specifieke sectoren gelden nog extra steunmaatregelen. Op deze pagina leest u er alles over. Bekijk ook zeker de algemeen geldende preventietips.

  Coronavirus: wat betekenen de maatregelen voor uw bedrijf in Antwerpen?

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. We bundelen voor Antwerpse ondernemers de meest relevante informatie en nuttige links.

  Stap mee in een innovatietraject en maak je diamantbedrijf toekomstbestendig

  Neem je diamantbedrijf onder de loep samen met expertengroep 'Verhaert | Masters in Innovation' en bedenk samen vernieuwende projecten met impact op de hele sector. De stad Antwerpen financiert dit traject volledig.

  Nieuwe oproep: doneer laptops voor kwetsbare gezinnen

  Er is nood aan laptops voor kwetsbare kinderen en mensen die dit zelf niet kunnen betalen. Jouw bedrijf kan er misschien mee voor zorgen dat ook kwetsbare gezinnen online kunnen gaan.

  Antwerpse startups grijpen hun kans in Duitsland

  Antwerpse startups Geckomatics en Condugo kregen de kans om deel te nemen aan UnternehmerTUM. Ze leggen uit wat het traject inhoudt en hoe Antwerpse startups hierdoor internationaal kunnen groeien.

  Nieuwe SAP-opleiding van BeCode vult tekort aan ICT-profielen in

  Met de nieuwe SAP-opleiding die BeCode uitwerkt samen met SAP, wordt het grote tekort aan SAP-profielen op de arbeidsmarkt beter ingevuld. Dit pilootproject start in januari 2021 in business- en innovatiehub The Beacon, en wordt financieel ondersteund door stad Antwerpen.

  Steek je de feestverlichting ook al aan?

  De stad wil deze periode haar inwoners en ondernemers verbinden. En jij kan mee helpen: Zet een lichtje voor je raam thuis of etalage van je zaak. Versier...

  Het monitoringsysteem CovidCare@Home van Byteflies volgt patiënten thuis nauwgezet op

  Stad Antwerpen lanceerde een oproep naar bedrijven om slimme oplossingen tot producten uit te werken. Byteflies diende CovidCare@Home in, waarmee patiënten via medisch toezicht op afstand sneller het ziekenhuis kunnen verlaten. De stad biedt deze technologie gratis aan, aan de Antwerpse ziekenhuizen.

Pagina's