Nieuwsarchief

Zoekresultaten

    4 pas afgestudeerde juweelontwerpers proeven van het ondernemerschap

    In Antwerpen nemen Vie Stessens, Lera Treyger, Youzhi Bi en Sophia De Groot, masterstudenten juweelontwerp de winkel van gevestigde waarde Salima Thakker over om er hun afstudeercollectie te tonen en te verkopen. Hoe verloopt dat voor hen?

    Omscholen tot diamantslijper: 7 cursisten beginnen aan stage

    Dit voorjaar werd een cursus ‘Van ruw naar briljant’ gelanceerd. De deelnemers ronden op 15 juli hun opleiding af en beginnen daarna aan een stage bij een diamantbedrijf. Voorjaar 2020 is een nieuwe opleiding ingepland.

    Horecazaak Hygge werft nieuwkomer Amzinkhan als keukenhulp aan

    Een jaar geleden openden Annouck Minne en Magalie De Bruyne samen horecazaak Hygge in Berchem. Vijf maanden geleden schakelden ze via een IBO-contract Amzinkhan Khogyani (24) uit Afghanistan in als keukenhulp.

    Lunchbar Salade Sociale stelt eerste medewerkers tewerk via BIO-contract

    Aan het Kievitplein, aan de achterzijde van het Centraal Station in Antwerpen, startte ondernemer Arne Cremers eind april met Salade Sociale: een lunchbar met een sterke focus op sociaal engagement.

    “Five Guys wou absoluut naar Antwerpen komen”

    De Amerikaanse hamburgerketen Five Guys koos voor het centrum van Antwerpen om zijn eerste filiaal in België te openen. “We zien Antwerpen als ideale uitvalsbasis om nog meer Five Guys restaurants te openen in België”, vertelt CEO Paul Reynisch.

    Sense stoomt toekomstig horecapersoneel klaar

    Sense begeleidt mensen naar een nieuwe carrière in de horeca. Het is de perfecte leerschool voor hen: ze schaven er in een uitdagende omgeving hun competenties bij.

    Stap binnen in de hotelsector

    Hoe ziet de hotelwereld er achter de schermen uit? Wat houdt werken in de hospitality-sector juist in? Hotelketen Hilton onthulde de geheimen tijdens Careers@Hilton.