Operaplein, Noorderleien en Noorderlaan

De heraanleg van het Operaplein, de Noorderleien en de Noorderlaan zullen een impact hebben op de bereikbaarheid van uw bedrijf.

Het project Noorderlijn omvat de heraanleg van de Noorderleien, het Operaplein en de F. Rooseveltplaats, de tramverbinding naar het Eilandje, de Noorderlaan en een Park & Ride ter hoogte van het knooppunt van de Noorderlaan met de A12. De heraanleg kadert in het Masterplan 2020 van de Vlaamse overheid en zorgt voor een vlotte tramverbinding tussen het centrum en het noorden van de stad.

Hinderattest aanvragen bij openbare werken

Ondervindt uw zaak hinder van openbare werken in stad Antwerpen? Dan kan u een hinderattest aanvragen. Met dat attest kan u een beroep doen op verschillende steunmaatregelen.

Vraag een tijdelijke parkeerkaart aan

Ligt uw garage of (bedrijfs)parking in de werfzone? Dan kan u bij het Parkeerbedrijf een minderhinderkaart aanvragen. Met deze tijdelijke parkeervergunning kan u onbeperkt en gratis parkeren in de buurt van uw garage of parkeerplaats. 

Blijf op de hoogte

Stad Antwerpen en haar partners willen rekening houden met de noden en wensen van de handelaars en ondernemingen in de omgeving van de werfzone.

Abonneer u om informatie te ontvangen op maat van uw personeel, leveranciers en klanten

Contactgegevens

Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen

Delen