Dien je project in voor financiering van de stad

De stad subsidieert innovatie, maar ook ondernemers die andere ondernemers coachen of matchen

Open calls voor toelages van de stad

De stad wil de Antwerpse ondernemer ondersteunen, ook financieel. Regelmatig roept de stad ondernemers op om projecten in te dienen rond een thema; zoals circulaire, digitale, sociale, creatieve economie of mode, maar ook om als ondernemer andere ondernemers te ondersteunen of klimaat of mobiliteit in de stad te verbeteren.

 

Elk gerealiseerd project moet een toegevoegde waarde betekenen voor stad Antwerpen als aantrekkelijke stad om in te ondernemen.

 

Hieronder vind je de actuele oproepen. Check met regelmaat of jouw project ook in aanmerking komt voor een toelage van de stad.

 

 

Innovatietraject met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Met de hulp van een externe expert zullen ondernemers hun specifieke innovatienoden kunnen detecteren en een nieuwe strategie ontwikkelen of deze toepassen. Nieuwe trajecten starten in het najaar van 2022. Interesse? 

Lees meer en dien je project in

Toelage voor organisatie van matchmakingevent

Organiseer jij matchmaking events? Kunnen ondernemers daar bedrijven of organisaties ontmoeten die hen ondersteunen bij hun businesswerking of bij het vinden van kapitaal en talent? Dan kom je in aanmerking voor een toelage van stad Antwerpen, want de stad wil ondernemers helpen de juiste contacten te leggen.

Lees meer en dien je project in

Diamant en innovatie

De stad Antwerpen ondersteunt trajecten in de sector diamant: een innovatietraject toepasbaar in heel de diamantsector of een innovatietraject dat een oplossing biedt voor een specifieke nood in je bedrijf.

Lees meer en dien je project in

Samen Antwerpse Detailhandel en Horeca promoten

Werk je samen met andere ondernemers rond thema’s die Antwerpen promoten als shopping- en horecastad? Vraag dan deze thematische toelage aan.

Lees meer en dien je project in

Toelage voor innovatieve werkvloeren met sociale economie

Met deze toelage kan je als sociaal economiebedrijf of reguliere onderneming samen een innovatief project uitwerken dat de doorstroom van werknemers uit de sociale economie naar de reguliere economie bevordert. Indienen kan op verschillende tijdstippen tot 30 juni 2023.

Lees meer en dien je project in

De stad ondersteunt zelfstandigen en ondernemers extra om de coronacrisis door te komen. Een overzicht van de steunmaatregelen.

Projectoproep Drempelloos Werven 

De krapte op de arbeidsmarkt dwingt stad Antwerpen en VDAB om durf te tonen. Met deze oproep zoeken ze partners in het werkveld. Wie durft experimenteren met nieuwe manieren van aanwerven? Wie kan dit pilootproject uitwerken, ver weg van complexe sollicitatie- en selectieprocedures met uitgebreide CV of motivatiebrieven?

Lees meer en dien je project in tot 5 juni. 

Delen